3 szoftver, ami hozzásegíthet a több milliós bevételnövekedéshez #tipp

Nem is gondolnád, hogy egy-egy szoftver bevezetése, használata mennyire meg tudja dobni a bevételeidet. Akár hatékonyságban, akár a folyamatok még jobb kihasználásában, kiaknázásában hasznodra fognak válni. Itt van 3 szoftver, ami segíthet kihozni a maximumot a cégedből…

Active Campaign

Éppen másodjára ismerkedek meg az Active Campaign nevű e-mail szoftverrel. Furán hangzik, de elsőre nem tudtam kihozni belőle a maximumot – mert nem ismertem igazán – és még így is jó számokat értem el vele.
Az Active Campaign előnye az, hogy remekül lehet automatizálni benne mindent.

Hogyan használd

Ha például telefont próbálsz értékesíteni, és könnyen szerzel feliratkozókat, akkor őket felcímkézheted érdeklődőnek. Utána küldj neki néhány hasznos cikket a mobillal kapcsolatban, ne spammeld szét az e-mailjét! (Elég heti 1-2 üzenet is)

Ha gyakran kattint a linkjeidre, átkerülhet a vásárlásra kész címke alá. Őket már lehet konkrét ajánlatokkal bombázni, hiszen érdekelték a cikkjeid, és el is olvasta őket valószínűleg. Ha kész van a vásárlásra, akkor itt is rá fog kattintani a weboldaladra. Hogyha elakadna valahol a vásárlás közben, akkor remarketinggel vissza tudod hozni újra a folyamatba…
Így lesz belőle vásárló!
Még egy tipp: Az upsellt ne feledd! Tudod, ha telefont vett, akkor tok is kelleni fog hozzá stb…

Árfekvés

Az AC-t kipróbálhatod akár ingyen is, az első 100 e-mail címedig. Fontos kiemelni, hogy nem kérnek külön pénzt az elküldött e-mailek után, továbbá hogy 500 e-mailig 9 dollárba kerül csak havonta. Az egyik legjobb szoftver ár/érték arányban az biztos, és nagyobb vállalatok is rengeteg mindenre tudják használni!

PandaDoc

Ahogy nő a vállalkozásod, egyre komolyabb feladat a különböző dokumentumokat karbantartani – rendezgetni. Ebben segíthet a PandaDoc, ami korlátlan mennyiségű tárhelyet ad neked (akár) 20 dollár/ hónap áron.

Hogyan használd

Ha hónapról hónapra több ügyféllel dolgozol, és fontos a hivatalos dokumentáció (minél jobban növekszik egy cég, annál fontosabb), ezt a platformot neked találták ki. Tökéletes olyan kisvállalkozóknak, akik sok ügyféllel rendelkeznek, és mindenkiről szeretnének fenntartani jegyzeteket – plusz a számlákat is megtartanák valahol.

Árfekvés

Ha a Google hasonló szolgáltatásával hasonlítjuk össze, akkor nem sokban különbözik: Egy TB egy hónapra ott 3700 forint, itt 20 dollár a végtelen tárhely. Mindkét szolgáltatásnál van belső dokumentumszerkesztő, ami a PandaDoc mellett szól, az a drágább (30 dollár) áron elérhető CRM rendszerek kezelése – integrálása. (ügyfélkezelő)

Slack

Ez ám a profilváltás! A Slack eredetileg játékot gyártott, később tértek át a menedzsment szoftverekhez – és mennyire jól tették…

Hogyan használd

Ha vannak munkatársaid, vagy alvállalkozókkal dolgozol (igazából egyre megy), akkor nagyon sokat segíthet neked a Slack… Első látásra hasonló a belső felülete, mint a Trellonak, de kicsit más a célja: projekt menedzsmentre és belső kommunikációra használhatod.
Észrevetted, hogy elvesznek a belső levelezések: Facebook, e-mail, Skype – ezeken mind kommunikálunk egymással. A vége egy nagy katyvasz, amiben már nem tudod, hogy egy hete mit írt vissza a grafikusod, vagy hogy átadtad-e a munkatársadnak az infókat a legújabb projektről.
Csatornákat hozhatsz létre különböző témákhoz való beszélgetésre, kereshetsz bennük kulcsszavak szerint – így átláthatóbbá válnak a belső folyamatok. Akár személyes üzenetet is küldhetsz benne a munkatársaknak, nem kell mindig a közös csatornákra (channel) írni…

Árfekvés

A Slacket akár ingyen is használhatod, viszont így csak bizonyos számú üzenetig kereshetsz vissza (10 000). Ez tartalmaz még 5 giga tárhelyet, valamint 2 személyes hívást is lehet indítani benne. Ennél egy fokkal komolyabb a havi 8 dolláros verzió (felhasználónként) csoportos hívásokkal, vendég felhasználókkal, és rengeteg szoftverrel vegyítve. A csúcs pedig havi 15 dollárba kerül (per csapattag), 0-24 supporttal, 20 giga tárhellyel tagonként – és rengeteg egyéb nyalánksággal.

Próbáld ki legalább az egyiket még ma, és felgyorsul a vállalkozásod növekedése…

Ha ez tetszett, akkor Milán Trello-s cikke is érdekelni fog:
Használd a Trello applikációt! Növelni tudod a hatékonyságod, bevételed, illetve időt fogsz spórolni.

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)