A bitcoin szárnyra kapott, teljesült az elvárásunk

Bő egy hónapja írtunk a bitcoinról egy elemzést. Akkor már 600 dollár fölött járt az árfolyam, és még emelkedni tudott. Ezután egy természetes spekulációs korrekció következett. Most van újra azon a szinten, ahol akár egy nagyobb ugrást tud tenni, 700 dollár fölé emelkedhet. Amennyiben 600 dollár alá csökken újra, inkább a kivárás stratégiáját alkalmazzuk, mert alatta inkább esés valószínűsíthető. Tehát a 680 dolláros árat átlépve dinamikusabban emelkedhet a bitcoin árfolyama, amin akár 10-20%-os hozamot is el lehet érni.

Ahogyan írtuk, most már egyre jobban elfogadják az emberek, és sok új elfogadóhely is született, sőt még bitcoin automata is. Az árfolyam stabilizálódott, és egy lassuló emelkedő trendbe lépett. Nem mellesleg a maffia amúgy is szereti, tehát még egy ok ami emelheti az árfolyamot.

bitcoin_juli

Fotó: Bitcoincharts.com, forbes

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!