A Lexmark lenyom(t)atta magát

Az amerikai jelentés szezon elkezdődött. Nagyon sokszor előfordul, hogy egy-egy cég jelentése ha kicsit is eltér a várttól, akkor nagy mozgásokat produkál az adott részvény. A Lexmark (Ticker: LXK) jelentését követően mélybe repítették az árfolyamot. Az eddig stabilan emelkedő részvény 11%-os esést szenvedett el a nap végére. Az árfolyamot felhajtották a várakozások a negyedéves jelentés előtt. A cég nyereséget jelentett, de ez kevesebb volt, mint az elemzői várakozások. Ez már előrevetítette, hogy az árfolyam lecsökken. Tehát be volt árazva egy jobb jelentés, és a piac lereagálta ezt, egyensúlyba hozta az árfolyamot. A Lexmark így is erős a tintasugaras nyomtatók piacán, és a vállalati tanácsadásban is.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]
Hirdetés

Az esést a 40 dolláros szint foghatja meg. Stabil cégről beszélünk még mindig, nyereségességükkel sincs probléma.  Az oldalazás most valószínűbb, mint egy további nagyobb esés. Utána érdemes keresni a jeleket az emelkedéshez.  Sok elemző pozitívan nyilatkozik a vállalatról, és senki se temetné. Ez az esés a jelentési időszaknak tudható be.

lexmark_april

Finviz.com

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!