KezdőlapTőzsdeA Lexmark lenyom(t)atta magát

A Lexmark lenyom(t)atta magát

-

Az amerikai jelentés szezon elkezdődött. Nagyon sokszor előfordul, hogy egy-egy cég jelentése ha kicsit is eltér a várttól, akkor nagy mozgásokat produkál az adott részvény. A Lexmark (Ticker: LXK) jelentését követően mélybe repítették az árfolyamot. Az eddig stabilan emelkedő részvény 11%-os esést szenvedett el a nap végére. Az árfolyamot felhajtották a várakozások a negyedéves jelentés előtt. A cég nyereséget jelentett, de ez kevesebb volt, mint az elemzői várakozások. Ez már előrevetítette, hogy az árfolyam lecsökken. Tehát be volt árazva egy jobb jelentés, és a piac lereagálta ezt, egyensúlyba hozta az árfolyamot. A Lexmark így is erős a tintasugaras nyomtatók piacán, és a vállalati tanácsadásban is.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]
Hirdetés

Az esést a 40 dolláros szint foghatja meg. Stabil cégről beszélünk még mindig, nyereségességükkel sincs probléma.  Az oldalazás most valószínűbb, mint egy további nagyobb esés. Utána érdemes keresni a jeleket az emelkedéshez.  Sok elemző pozitívan nyilatkozik a vállalatról, és senki se temetné. Ez az esés a jelentési időszaknak tudható be.

lexmark_april

Finviz.com

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek