AIG biztosító masszívan emelkedik

Március közepén írtunk egy elemzést az AIG-ról, akkor emelkedést vártunk a többi elemzővel együtt. A cég azóta szépen termelte a profitot és a várakozásnál jobb negyedéves számokat tudott felmutatni. A következő hírnek még jobban örültek a befektetők, mivel az AIG részvény-visszavásárlási programot indít, 18,1 millió darab részvényt vesznek vissza. A piac ezt a lépést megszokhatta a többi cégtől is, mivel így juttatnak profitot, “kvázi” osztalékot a befektetőknek.

A részvény az 5 hónap alatt (elemzésünk óta) 7%-ot emelkedett, persze ennél volt magasabban is, és elérte az 56-os célárat is. Jelenleg az 52 dolláros árszint az ami megfoghatja az esetleges esést, így kis kockázattal újra be lehet lépni emelkedésre spekulálni.

Az elemzők is feljebb módosították a várakozásokat:
Barclays 64 dollárra
RBC Capital 64 dollárra

aig_aug

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!