Alkalmazottként vállalkozó szellemű, OTP Business Nagykövet. Márkodi Szilvia sztorija

Bemutatom az egyik Minner olvasót, MinnerAkadémia hallgatót, Márkodi Szilviát. Szeretném kiemelni azokat a hallgatókat, akiknek a sikerében a Minner, illetve a MinnerAkadémia is katalizátor volt. Ettől még természetesen minden siker a saját munkájuknak gyümölcse, de annyira jó látni, hogy a megszerzett tudást kamatoztatni tudják.

Egy-két szót én is szeretnék írni Szilviáról. Anno, amikor 2017-ben találkoztam vele, nagy lázban tervezgette a vállalkozását. Elég kemény piacon, pénzügyi tanácsadásban akarta felépíteni vállalkozását. Aztán váltott és rájött, hogy egy már felépített cégnél is elérheti ugyanazt, méghozzá közösen is tudja építeni egy vállalkozást. Na, de lássuk őt magát!

Alkalmazottként vállalkozó szellemű, OTP Business Nagykövet. Márkodi Szilvia sztorija

Márkodi Szilvia vagyok, 19 évig közalkalmazottként jártam a ranglétrát felfelé. Egyre jobban azt éreztem megfulladok, pedig kiszámítható 8-16-ig tartó nyugis, langyos állóvízben illett volna jól érezni magam.

Jelenleg egy elektromos járművek (kerékpár, roller, stb.) értékesítésével foglalkozó cég operatív vezetője vagyok. Még mindig alkalmazott.

Amikor 2017-ben végleg búcsút intettem korábbi világomnak, már egy éve olvasgattam a Minner cikkeket. 2017. tavaszán kértem Mándó Milántól az első tanácsadói órát. A találkozás apropója egy vállalkozás ötlete volt, papíron vittem magammal a terveket. Milán tanácsait tettek követték, vállalkozó lettem, de az élet mást adott, mint amit terveztem. Lettem pénzügyi tanácsadó, körülbelül ekkor vettem meg korábbi ismereteim frissítése miatt a tőzsdeoktatás modult. Azonban rájöttem arra is, hogy ahhoz hogy sikeres legyek, még nagyon sok mindent kell megtanulnom, mert ebben a más világban tapasztalatlan diáknak éreztem magam. Vállalkozásom szüneteltettem. Tanulni mindig szerettem így:

Ekkor kerültem magánvállalkozásba, ahol hihetetlen sokat tapasztalok, fejlődök és kipróbálhatom gyakorlatban a MinnerAkadémia képzéseinek anyagát. Milán marketingben segített már cégünknek is.

Jogosan merül fel a kérdés, miért vagyok alkalmazott még mindig?

Mert időközben rájöttem, talán sikeresebben tudok működni, ha a munkámmal segítek valakit a célok elérésében. A korábbi tervem nem adom fel. Futóként megtanultam kitartóan dolgozni a célokért. Szép lassan kész leszek önállóan is lábra állni. Tudatosan építkezek. Tavaly OTP Business Nagykövet lettem, ahol szintén sokat tanulok. Hiszem, hogy az elmúlt 2 év hozzájárult jelen életem kis sikereihez. Köszönöm Minnerakadémia!

Megvásárolt videós kurzusai: 

Kattints ide és képezd magad te is a MinnerAkadémián!

További sztori: Felhúzott egy 26000-es Instagram oldalt, pénze is van belőle, most startupot épít hozzá

 

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!