Felhúzott egy 26000-es Instagram oldalt, pénze is van belőle, most startupot épít hozzá

Bemutatom az egyik MinnerAkadémia hallgatót, Tóth Farkas Gáspárt, akit megkértem, hogy írjon véleményt a Minner videós oktató oldaláról. Több mint 4000 hallgatója van már a Minner online videós oktató oldalának a MinnerAkadémiának. Röviden is lehet a kurzusokat véleményezni, de úgy gondoltam ideje megkérdezni és bemutatni a régi motoros hallgatókat hosszabban is, akik már annyira lojálisak és tanulás vágyuk olyan nagy, hogy több videóanyagból, kurzusból is tanulnak. Először jöjjön Tóth Farkas Gáspár, aki jelenleg egyetemista, mellette vállalkozó. Az Élmények Itthon Instagram oldallal kezdett, oda nem csak szponzorokat szerzett már, hanem a következő lépcső volt számára az Instagram oldalak kezelése (jó pár nagy céget megfogott) és most az Élmények Itthonhoz kapcsolódóan indít egy startupot. Wow! És hol képzi magát? A MinnerAkadémián!

Lássuk mit kell tudni róla és mit tapasztalt:

Élmények Itthon Instagram oldala

,,Tóth Farkas Gáspárnak hívnak és az Élmények Itthon Instagram oldal kitalálója és egyik szerkesztője vagyok.

A Minner életét majdnem az indulásától követtem, habár akkor még nem ismertem Milánt személyesen és nem is gondoltam, hogy mennyi inspirációt és ötletet fogok tőle még kapni a későbbiekben. Először egy ingyenes hideghívásról szóló előadáson találkoztunk melyet azóta jó sok találkozó, rendezvény követett vagy a véletlenszerű kávézókban való találkozásokat ne is említsem.

A tőzsdei oktatását vettem meg először a MinnerAkadémián, mivel nagyon érdekel a befektetések világa. Annyit tanultam belőle, hogy utána kedvet kaptam a brókervizsgát is letenni.

Később az idő előrehaladtával már majdnem az összes kurzust átvettem (Facebook marketing, üzleti kapcsolatépítés, videómarketing, személyes márkaépítés, szabadúszó képzés..). A legjobban azt szeretem, hogy akár újra is nézhetem a videókat. Részben innen jött azaz ötlet, hogy elkezdjek komolyabban foglalkozni az Instagrammal és a közösségi médiával.

Akkor kezdtem el az Élmények Itthon Instagram oldalt, gondolván, hogy veszteni nem veszthetek vele… Jó ötlet és egyben dobbantó is volt ez. Az azóta eltelt több mint egy év és a 26.000 követő mellett már több, országos méretű cégnek kezelem az Instagramját vagy segítek a eligazodni a közösségi médiában. Ennek elérésben nagyon sokat segítettek a MinnerAkadéma a képzései. Mindegyiket hasznosítani tudtam valahol, vagy tárgyalások közben, vagy a saját marketingemben, vagy éppen a leendő startupom elindításában.

Friss információ: 2019-ben egy speciality kávémárkát indít el egy ismerősével közösen (webshop + disztribúció). Mellette természetesen az előzőeket is csinálja.
Friss információ 2.: El is indította: Wup Coffee néven. https://wupcoffee.hu/

+hobbi: A dobolásról is szeretnék beszélni, ami ugyanúgy ahogy vállalkozás is, az életem egyik legfontosabb része. Már nagyon fiatalon, 6 éves koromban kezdtem el vele foglalkozni és azóta több nagy hazai és nemzetközi cég áll mögöttem melyek támogatásukkal segítik a karrierem. A legszebb emlékeim is a dobhoz kapcsolódnak, ugyanis már háromszor voltam európai turnén és idén sikerült a legrangosabb magyar dobos tehetségkutatón különdíjat szereznem.”

Kattints ide és képezd magad te is a MinnerAkadémián!

Kapcsolódó cikk, ötlet a Minneren: 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!