Álláslehetőség a Minnernél. Legyél a csapat tagja!

Örülök, hogy itt vagy! Érdemes megnézned a fenti videót akkor is, ha nem akarsz az állásra jelentkezni. Ha utóbbi érdekel, akkor pedig kötelező. Én Mándó Milán vagyok a Minner.hu alapítója. Ezt az üzleti oldalt 6 éve indítottam és eddig főleg külsősök segítették a munkáimat, plusz 15 szakértő. Idén nagyobb bővülés előtt állunk és szeretnénk belsős emberekkel is erősíteni a Minnert. Így lesz még inkább startup a Minner.hu, igaz eddig is elég digitális volt. A Minner havonta 130-150 ezer emberhez jut el, ennyien olvassák az oldalt, továbbá a MinnerAkadémia online oktató portál is hozzátartozik, ahol már 7100 hallgató képzi magát a főleg üzleti képzésekből (itt te ingyen tanulhatsz majd).

Nézd meg a fenti videót is!

Az állás részletei:

 • 1 főt keresünk
 • Feladat: A Minner.hu partnerprogram részének kialakítása egy terv alapján, és utána annak menedzselése. Lényege, hogy a Minner ajánl cégeket a vállalkozóknak olvasóknak, ezeket kell rögzíteni a weboldalon, beszélni a partnerekkel (nem kell rávenni őket, a legtöbbnél már csak regisztrálnunk kell). Például tárhelyszolgáltató, CRM rendszer, online videó készítő…, vagyis partner – és szoftverajánló.
  Ehhez közösen majd kampányokat találunk ki, marketinget. Te részleged, te menedzseled ezt, ha kell ott vannak a külsősök, be tudod vonni őket (lesz büdzsé, ami felett te döntesz).
  A feladatok már készen várnak, kapsz egy szép kis guide-ot, zökkenőmentes lesz a betanulás. A cél: a vállalkozókkal új lehetőségeket megismertetni, és a legjobb partnercégeket közvetíteni hozzájuk mindezt online, teljesen automatizálva. Ez egy olyan projekt lesz, amit később is emlegetni fogsz. Főleg azt, hogy ebben neked volt a legfontosabb szereped.
 • Elvárások: Hát ezt érdekes lesz leírnom, de nincs elvárás olyan szinten, mint amit szoktak ilyen állásoknál írni. Nem kell értened a WordPresshez (abban van a Minner rendszere), se mindenféle digitális dolgot tudnod, vagy értened a saleshez. Azt megtanulod, és a többit is. A fő elvárás, hogy legyél annyira lelkes mint én, és tudj egyedül dolgozni és majd megtaláld feladatokat saját magadtól is. De egészen biztosan meg fogod, izgalmas projekt.
 • Munkavégzés helye: Távolról is végezhető, sőt nagyrészt távolról fogsz dolgozni. Első hónapokban viszont heti 1X Budapesten, mert az elején érdemes többször találkoznunk.
  Először hosszabb meetingjeink lesznek, majd a végén leredukáljuk napi 15 percesre.
 • Főállás: Én főállásba veszlek fel, ne legyen mellette vállalkozásod. Ez főleg az első félévre igaz, és egyébként is elvárom majd a vállalkozói gondolkodásmódot, hiszen ez a te projekted lesz. Egyéni döntéseket hozhatsz, sok dologban szabad kezet kapsz, ötleteidet meg tudod valósítani, sőt azt mondod: ide nézz Milán, milyen hónapunk volt. Naná, hogy jár a prémium. Ezzel is elérjük, hogy élvezd amit csinálsz.
 • Bérezés: Nettó 250 000 forint, amit 3 hónap után újra tárgyalunk.
 • Extra: Annyit tanulsz majd a MinnerAkadémián, amennyit csak szeretnél, sőt ennek kifejezetten örülök majd. A Minner csapat teljes körű tagja leszel, a neved szerepelni fog tartalmaknál, az oldalon, megjelensz a zárt csoportban, eseményeken (ha szeretnél).
  És remélem büszkén fogod mondani, hogy a Minnernél dolgozom!
 • Jelentkezési határidő: 2020. június 30.
 • Munkavégzés kezdete: 2020. július 15-31. között lesz várhatóan, ez függ attól, hogy mennyi önéletrajz érkezik (előzetes felmérésünk szerint sok, így több idő feldolgozni).

Jelentkezés az állásra

Kérlek töltsd ki ezt az űrlapot, ha szeretnél velem dolgozni! Az adatkezelési tájékoztatót itt találod. Röviden ehhez annyi tartozik, hogy 90 napig tároljuk az önéletrajzodat, adataidat (toborzási idő, plusz próba idő, és ki tudja, lehet még a végén 2 munkatárssal is bővülünk).

A jelentkezés lezárult!

Itt volt egy űrlap azt levettük. Lesz még ősszel új munkaerőfelvétel, nézz vissza akkor a Minnerre! Kérlek NE küldj önéletrajzot e-mailben, nem fogjuk most ehhez már feldolgozni.

Jó, hogy olvasol!
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!