Befektetőkereső show jelentkezés 2019, ötletgazdáknak, vállalkozóknak, startupoknak

Ez az! Idén is elstartol a Befektetőkereső show! Szeretnél tőkét bevonni? Befektetőt keresel? A 2. évad első felvonása következik, vagyis lehet jelentkezni, hogy bemutatod magánbefektetők előtt a vállalkozásodat, vagy még csak az ötletedet.

Akár új, akár működő vállalkozásod van (utóbbi a legjobb), vagy csak még ötlet szintjén vagy és tőkét szeretnél, akkor jelentkezni tudsz a Befektetőkereső showra. Mire kellhet a tőke, a befektetők pénze? Hogy fel tudj venni több munkaerőt, hogy IT fejlesztést csinálj, hogy bővülni tudj… 10-20, sőt 30-50 millió forint befektetési összegben is gondolkodhatsz. Tervezd meg, hogy ekkora tőkével mit kezdenél. Tudom, mire gondolsz én is szívesen elkölteném, de most a vállalkozásodban tervezd meg, hogy azt mire tudnád felhasználni.
A 2019-es picit más lesz, mint a tavalyi. Több hónapon át fog tartani.

 • Jelentkezési időszak: 2019. február végétől indul, folyamatosan lehet majd jelentkezni egészen április végéig. Ki kell töltened egy jelentkezési űrlapot. Be kell mutatnod röviden a vállalkozásodat. Ehhez kapsz segítséget a következő bekezdésben.
 • A beérkezési sorrendben feldolgozzuk a jelentkezőket és mindenkinek visszajelzünk. Ha kell pontosítást kérünk, segítünk, beszélgetünk…
 • Két körös lesz a szereplés:
  • Előválogató esemény: Május 5-én Budapesten lesz egy előválogató, amire csak az ötletgazdák jöhetnek, bemutatni először a pitchüket. Itt dől el, hogy ki jut a döntőbe.
  • 2019. június elején lesz a döntő, ahová csak 13-15 csapat juthat be azok közül, akik részt vettek az előválogatón. A döntőről felvétel készül, amit Youtubeon fogunk megosztani.
  • Az ötletgazdáknak a részvétel teljesen ingyenes.
 • Ahogy tavaly is, idén is lesz videofelvétel. Az előválogatón is készülnek videók, melyeket feltöltünk a Minner Youtube csatornájára. Tehát még reklámnak sem utolsó a szereplés.
 • Befektetők: Idén magánbefektetők lesznek azok, akik egy-egy ötletbe befektetnek. És ezek számát, összegét nem maximalizáltuk. Már most több mint 400 millió forint várja a gazdáját.
 • Melyik érdekes számodra?

Jelentkezési űrlap

A 2018-as Befektetőkereső show – inspirálódj!

Nézd meg a tavalyi felvételeket. 4 db 1 órás videóra készülj. Figyeld, hogy a befektetők, szakértők milyen kérdéseket tesznek fel!

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!