Van minimum 5-10 millió forintod befektetni egy másik vállalkozásba, startupba? Akkor jelentkezz!

Dátum

Megosztás

Hányszor hallottuk már, hogy a magyar gógyi egyedülálló a világon. Feltalálók sora bizonyítja ezt az állítást, a golyóstoll (Bíró László József) feltalálásától a Rubik-kockáig (Rubik Ernő). Egyre többen vágnak bele vállalkozás indításába, sőt már több, jól prosperáló cég is működik itthon. A legtöbbnél a növekedést részben a tőke gátolja, részben pedig az ún. okos tőke hiánya. Most a tőkére fogunk fókuszálni. Van minimum 5-10 milliód (akár több is lehet), hogy befektess egy induló vagy már működő vállalkozásba? Szuper!

Ötletgazdák, reménységek, már működő bizniszek, amiket kár lenne kihagyni

A Minner.hu tavaly tavasszal meghirdetett egy befektetőkereső eseményt. Több százan jelentkeztek, hogy a Befektetőkereső show-n fellépjenek, de csak 24 főnek tudtunk helyet biztosítani. Közben rengeteg jó ötlettel, vállalkozással találkoztunk, így láttuk, hogy nem egy olyan van, ahová érdemes lenne pénzt tenni. Most szervezzük a második Befektetőkereső show-t, ami 2019. júniusában lesz. Közben rengeteg projektet, új és már működő vállalkozást megismerünk, sőt közben mentorálás is történik, és a projekteket A-Z-ig kivesézzük, illetve fejlesztjük. A 2018-as Befektetőkereső show-n nem egy ötlet volt, ahol teljesen átalakítottuk az üzleti modellt. Célunk, hogy nem csak kockázati tőkéseknek és portfóliókezelő cégeknek, hanem magánszemélyeknek is lehetőséget adjunk arra, hogy befektessenek projektekbe. Jó lehetőségek vannak! Nem csak startupokra vonatkozik, hanem bármilyen vállalkozás is szóba jöhet, tehát akár egy új foodtruck elindítására is kereshetnek befektetőt az ötletgazdák.

2019-es update

15 projektet választottunk ki a 120 jelöltből. Egyébként ez nagyon jó arány és igazi aranybányákra is leltünk közben. Van két olyan projekt is, amiben a Minner ügyfél is lett, tehát én fizetek a vállalkozóknak, pont azt csinálják, ami nekem is kell. Annyira jó projektek, hogy konkrétan miközben ezeket a sorokat írom, a bőröm borsódzik, ami jót, nagyon jó dolgot jelent!

A döntő után: 

A Befektetőkereső show újabb részhez ért. Az előválogató után végül 12 csapat mutatkozott be a Befektetőkereső show döntőjében.
Ők bebizonyították, hogy fejlődtek az elmúlt hónapokban és készek arra, hogy a befektetők pénzével még nagyobbra nőjenek. Ebből te is profitálhatsz befektetőként! A következő esemény, amit ezzel kapcsolatban szervezünk, egy kötetlen beszélgetés az ötletgazdákkal, a döntőbe jutott 12 csapattal.
 
Az ötletgazdák elkészült bemutatkozóját, onepagerét a július 11. Befektetők délutánja résztvevői előre megkapják. A részvétel ingyenes, de csak befektetők jöhetnek el (előszűrünk, attól még, hogy jelentkezel, nem biztos, hogy eljöhetsz!). Ha már jelentkeztél befektetőnek, akkor hamarosan értesítünk. Ha még nem tetted meg és van 10 millió forintod befektetni egy általunk kiválasztott (befektetőt kereső) vállalkozásba…

Jelentkezz befektetőként!

A célunk az, hogy egy-egy projektbe/vállalkozásba akár több befektető is elhelyezzen tőkét, így porlasztjuk a kockázatodat. Minden projekthez kapsz összefoglalót, indoklást, hogy miért jó a cég, milyen potenciál van benne, mire érdemes figyelni és milyen üzleti lehetőségek vannak még benne, és segítünk a tárgyalásokban.

  • Igazi ötletgazda, vállalkozás dömping lesz a meghirdetett esemény miatt. (Ötletgazdáknak, vállalkozáshoz befektetőt keresőknek jelentkezés itt).
  • A Minner Vállalkozói képzésében résztvevők közül, aki jelzi, hogy befektetőre lenne szüksége, szintén összekapcsolásra kerülhet veled is!
  • Jelentkezz! (Űrlap lejjebb görgetve). Felhívunk, beszélgetünk, építjük a befektetői adatbázist és átbeszéljük a számodra is érdekes projekteket! Továbbá jöhetsz a kisebb, hajrá eseményekre is, ami a Befektetőkereső döntője előtti selejtezőket takarja. Már ott találkozhatsz a projektekkel.

A tavaszi (első) Befektetőkereső show videóban

(Fontos! Ötletgazdaként ne itt jelentkezz, ahhoz a link az űrlap alatt!)

[contact-form-7 id=”32186″ title=”befektetokereso”]

Befektetőkeresőknek a jelentkezés itt: Befektetőkereső show jelentkezés 2019, ötletgazdáknak, vállalkozóknak, startupoknak

Fotó: Manuel Schmalstieg

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!