Befektetőkereső show by Minner S1E2

A Minner Befektetőkereső showjának második epizódját láthatod ebben a cikkben. A több részes sorozatban a 2018-as április 7-i Befektetőkereső show résztvevői, startupperei, ötletgazdái mutatják be az ötleteiket a befektetők, a zsűri előtt, hogy tőkét szerezzenek a projektjükhöz. Nézd meg, hogy mit reagáltak a befektetők, hogyan véleményezték és döntöttek -e befektetői tárgyalások megkezdéséről, vagy elzárkóztak tőle. A videót a cikk végén találod, érdemes ezeket az információkat is elolvasnod, mielőtt megnézed.

A színpadon az ötletgazdáknak 3-3 percük volt, hogy meggyőzzék a befektetőket, hogy miért érdemes az ő projektjükbe befektetni (ezt hívják pitchnek), ezután a zsűri 3-3 percig kérdésekkel bombázta a résztvevőket. A kérdések végén pedig az ötletgazdáknak jelezték, hogy szeretnék-e velük megkezdeni a befektetői tárgyalásokat. A cél, hogy júliusig a lehető legtöbb bemutatkozó tőkét tudjon szerezni, vagy a kapcsolatoknak köszönhetően még jobban beinduljon az adott ötlet, új termék, szolgáltatás.

A zsűriben helyet foglalt:

Tipp a videóhoz: Figyeld a befektetők, szakértők kérdéseit és reagálását az ötletekre, mert nagyon sokat tanulhatsz belőle. 

Bemutatkozó csapatok/ötletgazdák (linkelve a weboldaluk):

  • LYOR – Kerekes Orsolya, Bíró Dávid – az új sampon – 1:15
  • BDPST GO –  Rózsa Rufina, Magyar Roxana – a turisták Pokermon Go-ja – 7:54
  • Online-pincer.hu – Szemenyei Dávid és Ujj Ádám Tamás – rendelés az asztalnál, pincér nélkül  – 15:30
  • Villámsüti – Fenyvesi Fébe – 22:16
  • WordMemory – Várkonyi Erika, Ketler István – memóriajáték applikáció – 31:17
  • KreaHome Design – Hollik Attila – 1 nap alatt konyhabútor  – 40:00
  • Testa’Snack – Csoknyay László – egy új snack – 50:24

Kövesd a Minner Youtube csatornáját, hogy értesülj a későbbi részekről is!

A Befektetőkereső show első évadának videói: 

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!