Befektetőkereső show by Minner S1E2

A Minner Befektetőkereső showjának második epizódját láthatod ebben a cikkben. A több részes sorozatban a 2018-as április 7-i Befektetőkereső show résztvevői, startupperei, ötletgazdái mutatják be az ötleteiket a befektetők, a zsűri előtt, hogy tőkét szerezzenek a projektjükhöz. Nézd meg, hogy mit reagáltak a befektetők, hogyan véleményezték és döntöttek -e befektetői tárgyalások megkezdéséről, vagy elzárkóztak tőle. A videót a cikk végén találod, érdemes ezeket az információkat is elolvasnod, mielőtt megnézed.

A színpadon az ötletgazdáknak 3-3 percük volt, hogy meggyőzzék a befektetőket, hogy miért érdemes az ő projektjükbe befektetni (ezt hívják pitchnek), ezután a zsűri 3-3 percig kérdésekkel bombázta a résztvevőket. A kérdések végén pedig az ötletgazdáknak jelezték, hogy szeretnék-e velük megkezdeni a befektetői tárgyalásokat. A cél, hogy júliusig a lehető legtöbb bemutatkozó tőkét tudjon szerezni, vagy a kapcsolatoknak köszönhetően még jobban beinduljon az adott ötlet, új termék, szolgáltatás.

A zsűriben helyet foglalt:

Tipp a videóhoz: Figyeld a befektetők, szakértők kérdéseit és reagálását az ötletekre, mert nagyon sokat tanulhatsz belőle. 

Bemutatkozó csapatok/ötletgazdák (linkelve a weboldaluk):

  • LYOR – Kerekes Orsolya, Bíró Dávid – az új sampon – 1:15
  • BDPST GO –  Rózsa Rufina, Magyar Roxana – a turisták Pokermon Go-ja – 7:54
  • Online-pincer.hu – Szemenyei Dávid és Ujj Ádám Tamás – rendelés az asztalnál, pincér nélkül  – 15:30
  • Villámsüti – Fenyvesi Fébe – 22:16
  • WordMemory – Várkonyi Erika, Ketler István – memóriajáték applikáció – 31:17
  • KreaHome Design – Hollik Attila – 1 nap alatt konyhabútor  – 40:00
  • Testa’Snack – Csoknyay László – egy új snack – 50:24

Kövesd a Minner Youtube csatornáját, hogy értesülj a későbbi részekről is!

A Befektetőkereső show első évadának videói: 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!