Befektetőkereső show by Minner S1E3

A Minner Befektetőkereső showjának harmadik epizódját láthatod ebben a cikkben. A több részes sorozatban a 2018-as április 7-i Befektetőkereső show résztvevői, startupperei, ötletgazdái mutatják be az ötleteiket a befektetők, a zsűri előtt, hogy tőkét szerezzenek a projektjükhöz. Nézd meg, hogy mit reagáltak a befektetők, hogyan véleményezték és döntöttek -e befektetői tárgyalások megkezdéséről, vagy elzárkóztak tőle. A videót a cikk végén találod, érdemes ezeket az információkat is elolvasnod, mielőtt megnézed.

A színpadon az ötletgazdáknak 3-3 percük volt, hogy meggyőzzék a befektetőket, hogy miért érdemes az ő projektjükbe befektetni (ezt hívják pitchnek), ezután a zsűri 3-3 percig kérdésekkel bombázta a résztvevőket. A kérdések végén pedig az ötletgazdáknak jelezték, hogy szeretnék-e velük megkezdeni a befektetői tárgyalásokat. A cél, hogy júliusig a lehető legtöbb bemutatkozó tőkét tudjon szerezni, vagy a kapcsolatoknak köszönhetően még jobban beinduljon az adott ötlet, új termék, szolgáltatás.

A zsűriben helyet foglalt:

Tipp a videóhoz: Figyeld a befektetők, szakértők kérdéseit és reagálását az ötletekre, mert nagyon sokat tanulhatsz belőle. 

Bemutatkozó csapatok/ötletgazdák: 

– Insta2Stock – Orosz Attila Máté és Molnár Erik- Add el az Instagram képeid – 1:38
– GamerHub – Kondora Róbert – a gamer központ – 10:27
– Greenlineclean – Maróti Árpád – víz nélküli autómosó – 21:25
– Design Dobrádi – Dobrádi Tibor – vízesésfal – 33:15
– Where’s my saloon? – Al-Hajjar Ahmed – szalonkereső – 41:56
– ATIR- Gibizer László – albérletközvetítő portál – 49:52

Kövesd a Minner Youtube csatornáját, hogy értesülj a későbbi részekről is! A 3. epizód: 

A Befektetőkereső show első évadának videói: 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!