Bejött a detroitiak számítása

Az Ebay óta tudjuk, hogy az aukció szervezéssel a leghatékonyabb árat tudja kapni eladó és vevő egyaránt. A detroitiak megtalálták annak a módját, hogy elhagyott, bank által lefoglalt ingatlanokat értékesítsék. Már írtunk erről több cikket is, 220 ezer Ft-ról indul a licit az egyes házakra. De nem ússza meg ennyire olcsón a vevő, mivel feltételekhez van kötve, hogy fel kell újítsa. Igaz még így is egy jutányos árért kapja meg.

Az aukciók lebonyolítása folyamatos. Mindennap egy új házzal, sőt akár új lakóval lesznek gazdagabbak a detroitiak. Itt lehet megtekinteni az eladott házakat. A kialkudott árak teljes egészében tükrözik egy-egy ingatlan méretét, lelakottságát.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Detroit polgármestere Mike Duggan szeretné, ha év végéig 400 házat sikerülne eladni, jelenleg már 80 ház eladásánál járnak. Sőt olyan tervek is szerpelnek, hogy a második évtől már 1000 lakást bocsátanak aukcióra évente. A polgármester szerint ezzel teljesen újjáéled a város, és ilyen olcsón házhoz máshol nem jutnak hozzá a családok.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!