Bitcoin körkép

Átalakulás alatt van a bitcoin piac. Eddig japán volt a központja a kereskedésnek, de a legnagyobb japán bitcoin tőzsde a MtGox csődöt jelentet. Erről itt írtunk, kattints ide!
Amerikába fog áttelepülni a forgalom nagy része. Kínában csökkent a forgalom, mivel a Kínai kormány nem fogadta el a bitcoint, mint fizetőeszközt. Az elmúlt 24 órában 3600 bitcoin cserélt gazdát a kínai bitcoin tőzsdéken, ezzel szemben Amerikában 11400 db. A BitStamp cégnél 7,4 millió dollár volt az elmúlt napi forgalom.
A piac már beárazta a MtGox csődjét, jelenleg 630 dollár körül mozog a bitcoin árfolyama.

Az alábbi cégeknél vehetsz dollárért bitcoint, vagy válthatod be a bitcoinod dollárra:
https://www.bitstamp.net/ 
https://www.bitfinex.com/
https://btc-e.com/

Én a bitstamp és a btc-e céget már próbáltam, nagyon könnyen átláthatóak a weblapjaik és gyorsak is.  Nem utolsó sorban megbízhatóak. A biztonságot folyamatosan javítják ezek a cégek, és a japán bitcoin tőzsde bukása is hozzájárul ahhoz, hogy sokkal jobb szolgáltatásokat kapjunk.

bitcoin_marc
Kép források:
http://2.bp.blogspot.com/
https://www.bitstamp.net/ 

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!