Bitcoin körkép

Átalakulás alatt van a bitcoin piac. Eddig japán volt a központja a kereskedésnek, de a legnagyobb japán bitcoin tőzsde a MtGox csődöt jelentet. Erről itt írtunk, kattints ide!
Amerikába fog áttelepülni a forgalom nagy része. Kínában csökkent a forgalom, mivel a Kínai kormány nem fogadta el a bitcoint, mint fizetőeszközt. Az elmúlt 24 órában 3600 bitcoin cserélt gazdát a kínai bitcoin tőzsdéken, ezzel szemben Amerikában 11400 db. A BitStamp cégnél 7,4 millió dollár volt az elmúlt napi forgalom.
A piac már beárazta a MtGox csődjét, jelenleg 630 dollár körül mozog a bitcoin árfolyama.

Az alábbi cégeknél vehetsz dollárért bitcoint, vagy válthatod be a bitcoinod dollárra:
https://www.bitstamp.net/ 
https://www.bitfinex.com/
https://btc-e.com/

Én a bitstamp és a btc-e céget már próbáltam, nagyon könnyen átláthatóak a weblapjaik és gyorsak is.  Nem utolsó sorban megbízhatóak. A biztonságot folyamatosan javítják ezek a cégek, és a japán bitcoin tőzsde bukása is hozzájárul ahhoz, hogy sokkal jobb szolgáltatásokat kapjunk.

bitcoin_marc
Kép források:
http://2.bp.blogspot.com/
https://www.bitstamp.net/ 

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!