vasárnap, január 17, 2021

Bitcoin körkép

Átalakulás alatt van a bitcoin piac. Eddig japán volt a központja a kereskedésnek, de a legnagyobb japán bitcoin tőzsde a MtGox csődöt jelentet. Erről itt írtunk, kattints ide!
Amerikába fog áttelepülni a forgalom nagy része. Kínában csökkent a forgalom, mivel a Kínai kormány nem fogadta el a bitcoint, mint fizetőeszközt. Az elmúlt 24 órában 3600 bitcoin cserélt gazdát a kínai bitcoin tőzsdéken, ezzel szemben Amerikában 11400 db. A BitStamp cégnél 7,4 millió dollár volt az elmúlt napi forgalom.
A piac már beárazta a MtGox csődjét, jelenleg 630 dollár körül mozog a bitcoin árfolyama.

Az alábbi cégeknél vehetsz dollárért bitcoint, vagy válthatod be a bitcoinod dollárra:
https://www.bitstamp.net/ 
https://www.bitfinex.com/
https://btc-e.com/

Én a bitstamp és a btc-e céget már próbáltam, nagyon könnyen átláthatóak a weblapjaik és gyorsak is.  Nem utolsó sorban megbízhatóak. A biztonságot folyamatosan javítják ezek a cégek, és a japán bitcoin tőzsde bukása is hozzájárul ahhoz, hogy sokkal jobb szolgáltatásokat kapjunk.

bitcoin_marc
Kép források:
http://2.bp.blogspot.com/
https://www.bitstamp.net/ 

 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek