Bitcoint bányászni??? Megéri? Lehet? Pénzhez juthatok?

Tudtad, hogy vannak ún. bitcoin bányász társaságok? A bitcoinról röviden azt kell tudni, hogy egy virtuális fizetőeszköz, melynek előállítása a számítógépek kapacitásának kihasználásából történik. Kétféleképpen juthatsz tehát bitcoinhoz, vagy vásárolsz valakitől, vagy bányászol valamilyen formában.
Pár éve még elég volt egy sima asztali gép, amin keresztül bitcoint tudtál szerezni. A géped csatlakozott a Bitcoin hálózatra, és az ott futó tranzakciók feldolgozásába kapcsolódtál be, ezért kaptál valamennyi bitcoint.

Persze ez már ma kevés, mivel adott teljesítménnyel egyre kevesebb bitcoint kapsz. Már léteznek kifejezetten erre épített hardverek, lehet  vásárolni őket. Tehát minden esetben befektetés útján jutsz bitcoinhoz, mivel áramot is fogyasztanak ezek a bitcoin bányász gépek. Sokan építenek is ilyeneket, sok leírást lehet olvasni az interneten.

Laptopon lehet bányászni? Felejtsd el, maximum a játékokra épített gépeken. De ahogy már említettük már kiszorulóban vannak az ilyen bányászok, mivel egyre kevesebb bitcoint kapsz cserébe.

A jövő egyesek szerint a bányásztársulásokba való csatlakozásban van, illetve a felhő alapú bányászatban. A társulásnál te is részt veszel egy adott blokk legenerálásában, általában saját géppel.

A felhő alapú szolgáltatásoknál viszont te bérled a gépeket, nagyobb cégek eladják a kapacitásuk egy részét, Pl tudsz venni GHS-t, ami után már te is termelsz, és naponta jóváírást kaphatsz. Mi most kezdtünk bele a felhő alapúban, a többit már kipróbáltuk valamilyen szinten. Egy biztos, saját magad ne építs gépet, nagyon nem éri meg.
Viszont felhőben bitcoint bányászni érdemes, a jelenlegi árfolyam igaz nem nagyon kedvez a profit miatt, de később ha felmegy, akkor jobban megéri.
Tehát, mi most pár céget kipróbálunk, és megnézzük mennyire érdemes ezt használni, és milyen stratégiával lehet kihozni a legtöbb profitot. Az a legjobb az egészben, hogy naponta kapsz bitcoin jóváírást, amiből újabb kapacitáshoz juthatsz.
A bányászatunkról beszámolunk.

Ha bármi kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal: info@minner.hu

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!