Centes részvények – Még mindig dolgozik a Wall Street farkasa?

Egy napi tőzsdei kereskedés alatt 30-50%-os elmozdulást is meg tud tenni egy centes részvény. A Wall Street farkasa filmből valószínűleg ismerős lehet a neve. Olyan részvények, amik 1-2 dollár alatt vannak, és alacsonyabb a forgalom rajtuk. Időnként viszont megugrik a forgalom, sőt akár hirtelen a részvény ára is többszörösére nőhet, vagy éppen elértéktelenedik egy szempillantás alatt. Sok ember számára vonzó a napi két számjegyű hozamlehetőség. Gondolom te is tudni akarod arra a kérdésre a választ, hogy “Hol tudok centes részvényt venni, penny stock -ot venni”.

Brókercég – Hol tudok kereskedni centes részvényekkel?

Azoknál a hazai brókercégeknél, akiknél elérhető az amerikai tőzsde (többségénél igen), lehetőség van ilyen részvények kereskedésére. Ezeket a brókercégeket megtalálod a www.brokermonitor.hu -n. Az ilyen pennystock részvényeknek viszont nagy a költsége, egy-egy vételnél. Ha külföldi brókercégen keresztül kötöd, akkor is drága, szóval először érdemes itthon kereskedned.

Stratégia

Nem jó, ha csak fejest ugrasz a centes részvényekbe, érdemes valamilyen stratégiát kialakítanod. Szerencsére már rengeteg olyan oldal van, akik valamilyen szinten rendszerezik ezeket a részvényeket, információkat osztanak meg róluk, illetve akár még tippeket is adnak (bár ezzel vigyázz, bármikor belefuthatsz egy pump és dump részvénycsalásba)
Hasznos oldal például a
www.allpennystocks.com
www.timothysykes.com

Egy régebbi cikkemben még kisebb stratégiát, ötletet is mutattam, hogy tudsz nyerni a Wall Street-i “csalóktól”:

Így keress a Wall Street farkasain!!!

Olvasd el az 2016-os Online Tőzsde Expo további cikkeit is a Minneren: Kattints ide!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!