Csökkent a forgalom a bitcoinnnál

Amilyen felkapott volt az elmúlt hónapokban, úgy csökkent a forgalom a bitcoin tőzsdéken. A MtGox eltűnésével a bizalom a virtuális pénz után kicsit alább hagyott. Új szereplők is megjelentek a bitcoin kereskedésben. Jelenleg a BitStamp teljes egészében felülmúlja a többi hasonló céget. A Bitfinex és a LakeBTC.com a friss feltörekvő tőzsdék között vannak. (tőzsdét írunk, mivel a nyelvezetből ez adódik, de ezek inkább tőzsdén kívüli kereskedésnek minősülnek, mivel nem szabályozott piacon adnak-vesznek a piaci szereplők)

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Az árfolyam az elmúlt két hónapban oldalazott, nem tudott irányt, trendet kialakítani. A forgalom folyamatosan csökkent, és jelenleg a 448$ körüli áron van egy bitcoin. Technikai elemzés alapján ilyenkor mondhatnánk, hogy kitörés várható. Azok számára, akik emelkedésre spekulálnak megnyugtató lehet az, hogy nem tudott tartósan 400 alá menni az árfolyam. A vírusokkal se tudják jobban befolyásolni az árfolyamot, így egyre tisztább lesz a piac, és az áprilisi hírek után a piac lenyugodott. Új-Zélandon például lehet több boltban is fizetni már bitcoinnal. Amennyiben kitörés lesz, és felfelé törne ki 700-800 körüli árfolyamszintre is felmehet az árfolyam.

bitcoin_majus

 

Forrás: lakebtc.com, bitcoincharts

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!