Detroitban 220 ezer Ft-ért vett valaki házat

Áprilisban mutattuk be  Detroit aukciós kezdeményezését: Ha recesszióról írnak az újságok, egyből Detroitra szokták terelni a szót. A város szinte elnéptelenedett, a munkanélküliség az egekben. Ott ingatlanügynöknek lenni sem lehet könnyű. Egy új weboldalon, a buildingdetroit.org -on lehet licitálni a házakra. 1000 dolláról (220 ezer Ft-ról) indulnak a licitek.

Azóta már 44 házat adtak el. Ide kattintva meg lehet nézni mennyiért keltek el a házak. És volt egy ház, amit végül 1000 dollárért, azaz 220 ezer Ft-ért kapta meg valaki, tehát a licit kezdő áráért. Itt vannak a képek a házról, igaz helyre kell hozni, ami költséges lesz (mint ahogy a többi házat is, de lehet megérte a licitálónak.)

[sam_ad id=”74″ codes=”true”]
Hirdetés
detroit_1000_1 detroit_1000_2

detroit_1000_3 detroit_1000_4 detroit_1000_5

Forrás: buildingdetroit.org

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!