Detroitban 220 ezer Ft-ért vett valaki házat

Áprilisban mutattuk be  Detroit aukciós kezdeményezését: Ha recesszióról írnak az újságok, egyből Detroitra szokták terelni a szót. A város szinte elnéptelenedett, a munkanélküliség az egekben. Ott ingatlanügynöknek lenni sem lehet könnyű. Egy új weboldalon, a buildingdetroit.org -on lehet licitálni a házakra. 1000 dolláról (220 ezer Ft-ról) indulnak a licitek.

Azóta már 44 házat adtak el. Ide kattintva meg lehet nézni mennyiért keltek el a házak. És volt egy ház, amit végül 1000 dollárért, azaz 220 ezer Ft-ért kapta meg valaki, tehát a licit kezdő áráért. Itt vannak a képek a házról, igaz helyre kell hozni, ami költséges lesz (mint ahogy a többi házat is, de lehet megérte a licitálónak.)

[sam_ad id=”74″ codes=”true”]
Hirdetés
detroit_1000_1 detroit_1000_2

detroit_1000_3 detroit_1000_4 detroit_1000_5

Forrás: buildingdetroit.org

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!