Devizázni akarsz (forexezni), mutatunk egy jobbat

A technikai elemzéssel most már nehéz olyan nagy hozamot elérni, mint anno Larry Williams tette, ő volt olyan év, hogy 10000%-os hozamot tett zsebre.  Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet profitot elérni, igenis lehet, de az előbb említett százalékot nehéz, főleg devizákon. Ez persze függ a piactól is. És itt a kulcsmondat. Szóval jelenleg kell keresni egy olyan piacot, amit még a tőzsdézők nem fedeztek fel.

És mi ez a piac? Hát a bitcoin. Van több olyan brókercég is, ahol lehet játszani az árfolyam mozgásra. Miért jó ez? Mert a bitcoinon még hatásosak lehetnek az alap technikai elemzés stratégiák is. Miért? A forgalom alacsony, a forgalmat látod is, így könnyebben kiszámolhatóak az indikátorok, például a fent említett Larry Williams indikátora a Willliams%R indikátor (még a cikkben szereplő képen is szerepel, a kép alján). De mielőtt nekiállsz tegyük tisztába az előbb leírtakat.
1. A forgalmat én nem a brókercég forgalmára értem, hanem a bitcoin tőzsdéken (így hívják őket, de igazából inkább bitcoin boltnak hívnám, itt lehet venni bitcoint, és eladni bitcoin, ha már rendelkezel vele). Nos tehát ezt nézzük, ezen elemzünk, de nem itt kereskedünk. Ezen a linken például a Bitstamp bitcoin piac árfolyamát és adatait éred el. Itt elemzünk.
2. Tehát a brókercéget csak arra használod, hogy megkösd a pozíciódat. Ez ebben az esetben nem a Bitstamp tehát, mivel ott elég nehéz lenne árfolyam esésre játszani. Brókercéget nem írok, mert nem adok ingyen reklámot, akit érdekel, hogy én hol fogok kereskedni, írjon emailt a kereskedes@minner.hu-ra,

Én most kezdek bele, egy jó kis bitcoin spekulációba, mivel kicsit nagy a költsége, így nem napon belül kereskedek vele, lehet 1-2 hétig is tartok egy pozíciót.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!