KezdőlapGazdaság és üzletEgy friss vírus lebénítja a gépedet, és bitcoint kell utalnod, hogy feloldja

Egy friss vírus lebénítja a gépedet, és bitcoint kell utalnod, hogy feloldja

-

A Bitcoin Budapesttől megtudtuk, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak azok a vírusok, amik a felhasználót megzsarolják, és amíg nem fizet meghatározott értékben bitcoint, akkor törlésre kerülnek a számítógépén a fájljai. 72 óra áll rendelkezésükre az áldozatoknak, hogy a bitcoint átutalják. Tudni kell, hogy a bitcoin lenyomozhatatlan, így nehéz elkapni a tetteseket. Volt akitől 8 bitcoint is kértek, ami közel fél millió forintnak felel meg.

Fel is pöröghetett a budapesti bitcoin ATM forgalma. Ott készpénzért tudsz venni bitcoint.
A Bitcoin Budapest facebook bejegyzését olvasd el (alul), minden információt meg tudsz, jobb megelőzni a bajt.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek