Egy friss vírus lebénítja a gépedet, és bitcoint kell utalnod, hogy feloldja

A Bitcoin Budapesttől megtudtuk, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak azok a vírusok, amik a felhasználót megzsarolják, és amíg nem fizet meghatározott értékben bitcoint, akkor törlésre kerülnek a számítógépén a fájljai. 72 óra áll rendelkezésükre az áldozatoknak, hogy a bitcoint átutalják. Tudni kell, hogy a bitcoin lenyomozhatatlan, így nehéz elkapni a tetteseket. Volt akitől 8 bitcoint is kértek, ami közel fél millió forintnak felel meg.

Fel is pöröghetett a budapesti bitcoin ATM forgalma. Ott készpénzért tudsz venni bitcoint.
A Bitcoin Budapest facebook bejegyzését olvasd el (alul), minden információt meg tudsz, jobb megelőzni a bajt.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!