Elérni azt, hogy kampányok nélkül organikusan jöjjenek a vásárlók [podcast]

Dátum

Megosztás

A Minner 6 éves lett. Olyan mintha még csak egy éves oldal lenne. Izgalmas év volt, főleg azért, mert a Minner óriási fejlődött mind minőségben, mind bevétel növekedésben. Nem is beszélve arról, hogy egyre jobban sikerül a marketing költségeket lejjebb vinnem és közben a bevétel nő, tehát igazán nyílik az olló. Ebben a podcastban beszélek még arról, hogy a Minner 7. évében a termékfejlesztést fogjuk boncolgatni és ebben kapsz segítséget, a te vállalkozásodra is hatással lesznek az anyagok.

A podcastban rövid leírása:

A Minneren sikerült elérni, hogy reklámkampányok nélkül is eladjunk oktatásokat vagy éppen eseményjegyeket. Ezt főleg a social proof megoldások segítségével értem el. Ilyenek például a vélemények kérése, de a felhasználók által generált tartalom is ilyen, utóbbi főleg a Minner esetében. A MinnerX az oldalon belül az a rész, ahová a Minner vállalkozók írják, teszik fel a tartalmaikat. Ez egy olyan pozitív hatást generált, hogy ösztönzött titeket is jobban a vállalkozásotok fejlesztésére, aminél egyértelműen így a Minnert választottátok.

A termékfejlesztés téma lesz a fő fókuszban a Minneren 2020-ban, vagyis a 7. évben. Rá foglak venni, hogy új terméket, szolgáltatást fejlessz ki úgy, hogy akár még a szektorod határait is fogod feszegetni. A fogyasztók keresik az újdonságokat, új termékeket (63%-uk folyamatosan keresi, forrás: PWC kutatás). Egyébként is áremelés előtt állsz te is, mivel az infláció olyan szinten van, hogy majd azt tapasztalod, hogy a te beszállítóid, partnereid már elkezdtek emelni és a költségeid egyre jobban porlasztják a profitodat, tehát lépned kell. Ennek egyik jó megoldása lehet egy új termék, új ajánlat piacra dobása.

2019-ben 200 üzleti konzultációt tartottam cégvezetőknek, vállalkozóknak, leendő vállalkozóknak. Így tovább bővült a piaci rálátásom, folyamatosan benne vagyok az üzleti életben, aminek köszönhetően a cikkek is még jobbak lettek, sőt a MinnerAkadémia tudásanyagai is. Nem beszélve arról, hogy az egész országban segítettem vállalkozóknak.

Hallgasd meg a podcastot! Görgess felfelé!

Kapcsolódó cikkek / podcastok:

Fotó: Juja Han / Unsplash

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!