Erre kérnek pénzt a befektetőktől a Befektetőkereső show résztvevői 2019-ben

Az előválogatón a 120 indulónál voltak közös területek, sőt olyan ötletek is, amik egy az egyben megegyeztek. Milyen érdekes, hogy egyszerre jut ugyanarra a következtetésre két ember, persze külön-külön. A 2019-es Befektetőkereső show döntősei már megvannak, sőt már 3 hete gyakoroljuk velük a befektetők és a nézők előtti 3 perces bemutatójukat, vagy ahogy üzleti körökben hívjuk pitch -üket (pitch = rövid üzleti prezentáció). Nézzük is milyen területekről vannak!

Figyelem! Pontosan az ötletet nem árulom el, csak egy kis ízelítőt kapsz, hiszen nézőként is eljöhetsz a június 21-i döntőre. Továbbá a befektetők előtt sem akarjuk lelőni a pontos ötleteket, jobb ha ott hallják először.

A 2019-es Befektetőkereső shown szereplő vállalkozók, ötletgazdák ezeken a területeken működő vállalkozásra kérnek pénzt (10-50 millió közötti összeget) a befektetőktől: 

 • Ingatlanpiac – Ezen a piacon két szereplő is van. Egy ingatlan irodai oldalról jövő, és egy ingatlankivitelező
 • Egy webshopos, vagyis inkább előfizetéses webshop üzemeltető. Februárban indultak és 2 hét alatt 150 vásárlójuk volt úgy, hogy csak 30 000 forintot költöttek marketingre. Előfizetéses webshop azt jelenti, hogy havidíjért (vagy más időperiódus) cserébe küldik a webshop termékeit. Ami egyébként egy doboz, benne … kiderül a Befektetőkereső shown...
 • Ügyfélszolgálatos megoldással is jön valaki. Na ez lenyűgözött annyira, hogy én is ügyfele lettem és hamarosan az ő rendszerét használom a telefonos ügyfélszolgálatnál!
 • Fotós üzlet – Egy olyan már pilot projektben működő ötlettel jött a vállalkozó, ami meg fogja reformálni a fotósok piacát. Többet nem mondok el, tényleg nagyszerű ötlet.
 • Autókereskedő – Ez egy érdekes ötlet, terület. Úgy gondolom már most látszik, hogy méltó vetélytársa lesz a használtautónak. Annyira gyorsan növekszik!
 • Nyelvtanító megoldás – Pont jó időben! Tudtad, hogy egyetemre már csak az jelentkezhet, akinek van nyelvvizsgája? >>> Piac
 • Recept, étel app – Egy már jól prosperáló recept applikáció új szintet akar lépni.
 • Kondi, testépítő applikáció – Erről nem mondok többet, mert szinte el is mondanám mi az, egyszerűen lenyűgözött mennyi lehetőség lehet benne.
 • Online fizetés megoldás, automatizáció – Egy olyan indulónk is van, akinek szolgáltatására itthon több ezer (sőt!) vállalkozónak szüksége van.
 • Van még néhány, de ezek titkosak, mert túl egyértelmű az ötlet, ha leírom a területet.
  Ez nem egy unalmas üzleti rendezvény! Néhány óra alatt elérjük, hogy a saját ötleteiddel, vállalkozásoddal is többet foglalkozz! Meglátod majd, hogy mennyit kattog majd az agyad miközben az ötletgazdákat hallgatod, ahogy prezentálják a befektetők előtt az ötletüket, vállalkozásukat. A kérdések szintén hozzátesznek egy lapáttal, hogy hasznos információkkal távozz.

Gyere el a döntőre június 21-én! Kattints ide!

Mennyit pénzt kérnek? És kitől?

10-50 millió forint közötti összegeket kérnek az ötletükre. A megfelelő összeget többször is átbeszéltük, számoltunk. Nekünk az a cél, hogy a befektető is a megfelelő összeget fektesse be, és az ötletgazdának, vállalkozónak is megfelelő legyen az összeg, hogy eljusson a céljához. És kik a befektetők? Folyamatosan gyűjtjük a magánbefektetőket, akik 10-100 millió forint összeggel jelentkeznek, hogy szeretnének befektetni ilyen vállalkozásokba.

2020-as vállalkozási ötletek szeptember 30-tól a Minner hírlevélben!

Iratkozz fel most! A hétfőnként kiküldött Minner hírlevélben az üzleti hírszemle mellett a 2020-as üzleti ötleteket, trendeket is első kézből olvashatod! Feliratkozás