Etikus hacker képzés a MinnerAkadémián. 5-10 ezres órabérért örömmel tanul az ember

A Minner 200 vállalkozás ötlete között természetesen olyan is van, aminél kell valamilyen végzettség. Nemcsak a tevékenység végzéséhez, mint papír, hanem mélyebb szakmai tudás. ilyenek például az etikus hacker vállalkozás ötletek. De ebben az a jó, hogy ezt akár vállalkozóként, akár alkalmazottként (vagy külsős munkatársként) is tudjuk végezni. Már pedig etikus hackerből egyre több kell, ahogy egyre jobban bonyolódnak a technológiai megoldások. Rengeteg helyen sebezhető egy rendszer, ami akár a teljes vállalkozást megakaszthatja. Ebben segít az etikus hacker.

Feltárja az esetleges támadási lehetőségeket és megoldási javaslatokat készít. Külföldön akár éves 45 millió forintot is megkereshetünk vele, hazai piacon a bér bruttó 700-900 000 forint körül alakul. Továbbá jövedelem forrás lehet még a nagy cégek által meghirdetett hibakereső programok (bug bounty program). Bejelentkezel, és ha nagyobb hibát találsz akkor több százezer forintot, sőt akár több milliót is kaphatsz. Nem is beszélve az állásajánlatról. A legjobban kereső etikus hackerek 2,7-szer jobban keresnek, mint a hazájukban dolgozó szoftverfejlesztő mérnökök – derült ki egy friss felmérésből.

Etikus hackerkedéssel kapcsolatos üzleti ötletek: 

Etikus hacker képzés a MinnerAkadémián

Csermák Szabolcs etikus hacker tartja a képzést. Online, videókon keresztül tudod megtanulni az etikus hackerkedést. Kell hozzá, hogy legyen fogalmad az informatikához, de amit nem tudsz, azt el tudod sajátítani a képzés közben is. Etikus hacker képzés ára 92 700 Ft, ami több órányi videós tananyagot foglal magában. Otthonról tudsz tanulni, nem kell utaznod, ezért is ilyen jó áron tudsz hozzájutni. Kattints ide a részletekért!

Nézd meg miről szól a képzés ebben a videóban, aztán kattints ide és kezd el a tanulást!

Segíts a missziómban, hogy az ilyen értékes ingyenes információk minél több magyarhoz eljuthassanak! Oszd meg az ismerőseiddel! Köszönöm! Én pedig készítem az új cikkeket!