KezdőlapTőzsdeEz az orvosoké

Ez az orvosoké

-

Ha orvosként dolgozol biztosan tudod miből mennyi pénzt lehet keresni az egészségügyben. Az ehhez hasonló cikkekben olyan részvényeket mutatunk be, ami számodra érdekes lehet. A most kiszemelt vállalat a Team Health Holdings Inc.

A cég orvosok és egészségügyi szolgáltatások kiszervezésére specializálódott. Hogy miért tartjuk jó cégnek? Mert bekerült a Forbes 100 legmegbízhatóbb cégei közé. Ez azt jelenti, hogy pénzügyileg is stabil cégről beszélünk. Nem beszélve a korrektségről. A vállalat 3,54 milliárd dollár piaci értékkel bír jelenleg (ez függ az árfolyamától is). Tavaly 33% nyereség növekedést tudott felmutatni, ami idén már 19%-nál tart. És jöjjenek a még nagyobb számok, 2,4 milliárd dollár volt 2013-ban a bevétele, és a profitja 87,4 millió dollár. Ezek a számok  jónak mondhatók a cég értékéhez képest.

Brutális növekedést tudott felmutatni az árfolyama is. 333%-ot növekedett a részvény árfolyama 2011 óta. Az alábbi ábrán is láthatjuk szépen ível felfelé, és a forgalmi adatokból látszik a részvény még nincs túlértékelve. Az RBC Capital elemzői 55 dolláros célárat is elképzelhetőnek tartják, ami még 10%-os növekedés. A cég részvényeit bármelyik magyar brókercégnél meg lehet venni (vagy akár árfolyam csökkenésre is lehet spekulálni, ha valaki esést vár.).

orvosok_reszvenye_tmh

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek