Ezen a héten is lesz IPO

A héten, szerdán bocsátják ki a Medical Transcription Billing Corp részvényeit. A vállalat egyszerűen fogalmazva egészségügy szoftvereket forgalmaz. Ezen belül is, ahogy a nevében is látszik számlázó szoftvereket. A vállalat időt szeretne megtakarítani az adminisztrációs folyamatoknál. Nem csak hazánkban, de külföldön is sok elavult és egymással nem kompatibilis szoftverekkel dolgoznak az egészségügyi dolgozók.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

A részvényekkel valószínűleg csak csütörtökön lehet először kereskedni, a Nasdaq-on forognak majd a papírok. 9 és 11 dollár közé várható a részvény kibocsátási ár. Akkora emelkedés nem várható, mint a Gopro-nál az első napon. Ezen a héten az elemzők ezt a részvényt várják a legjobban. Szerintünk is ebben a részvényben legalább van potenciál, igaz nem fog egy nap alatt 30%-ot emelkedni, de hosszú távú befektetésnek jó lehet. A részvény MTBC tickerrrel jön ki.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!