Felvettük ahogyan digitalizáljuk a Minnert. Nézz bele, hogy csináljuk valós körülmények között!

Az egyébként is digitalizált Minnert digitalizáljuk. Ennek folyamatát, lépéseit mutatjuk be. Nem is gondolnád igaz, hogy ezt az egyébként is digitális vállalkozásban még van mit digitalizálni. Nos ezt láthatod is élő példákon keresztül is. Érdemes végignézned a videót, hogy lásd milyen módon fogunk neki a digitalizációnak. Egészen biztosan meg fogunk téged lepni, hogy mit is csinálunk előtte, mielőtt bármilyen digitális dolgot bevezetnénk a Minnernél.

A Youtube videót itt éred el, ha nem töltene be felül.

Miről lesz bent szó?

  • Beszélünk róla, hogy miért érdemes folyamatokban gondolkodni, és miért érdemes ezeket leírni.
  • A folyamatokat mi post-it-ekre írjuk fel, ezt részeltesen bemutatjuk. Például egy új cikk születése egy folyamat, vagy egy új trénerrel való együttműködés.
  • A harmadik szakaszban szinte minden területtel kapcsolatban átbeszéljük Eszter munkatársammal, hogy mit is fogunk digitalizálni, mit változtat, hogyan fogjunk hozzá, mit kell tudni róla.

Hol is vagy most? A digitális ninja rovatunkban több digitális eszközt is bemutatunk. A fenti videó azért készült, hogy még jobban megalapozzuk a digitalizációdat. És ezért összefogott a Minner és a Billingo, hogy a digitalizáció igazán kézzelfogható legyen egy magyar vállalkozás számára. Legyél Te is innovátor! Használd a digitális megoldásokat! Mutatjuk, hogyan kell. 

A Billingo a Digitális Ninja rovat támogatásával is sokat segített, hogy kiaknázd a digitalizációban rejlő lehetőségeket. Ha már rákanyarodtál erre az útra, ne állj meg – nézz körül Billingo digitális megoldásai között, és kezdd el őket használni! Digitalizációra, innovációra fel! Kattints ide!

Jó, hogy olvasol!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!