Ilyen egy bérgyártással készülő termék indulása – podcast

Bérgyártás a gyakorlatban
Bérgyártás a gyakorlatban

Gondolkodtál már bérgyártásban? Ez a podcast segít jobban megérteni, hogy működnek a bérgyártók, miért érdemes benne gondolkodnod, hogy néz ki a termék engedélyeztetés. Egy olyan vállalkozóval beszélgettem, aki nem saját maga gyártatja a termékeit, hanem bérgyártóval. Így könnyen el tudja indítani saját márkáját, termékeit. Igaz, az első termékét a piacra kerülés után le kellett állítania. Majd elmondja, mi volt a probléma, aztán most egy hulladékmentes tisztítószer márkát indított, szintén bérgyártónál. Fontos először a beszélgetésben egy korábbi autótisztító vállalkozásáról beszélgetünk (ma is működik), aminek a profitjából építik az új vállalkozásaikat. Minden perce érdekes! (9. perctől beszélünk a bérgyártásról, utána végig).

Mielőtt meghallgatnád! Bérgyártás jelentése: Úgy lehet saját márkád, hogy nem te gyártod a termékeket, hanem azt kiszervezed egy ezzel foglalkozó bérgyártónak.

A hanganyag:

Friss! 5 nap alatt 15 vásárló 200 000 Ft bevétel az induló bérgyártással készülő termékénél! A podcast adás után indította el új, hulladékmentes tisztítószer márkáját Balázs és már első 5 nap nem csak érdeklődőket, hanem vásárlókat is szerzett. Itt egy képernyőfotó a belső rendszeréből. Érdemes tehát meghallgatnod a podcastot! Sőt azóta még több terméket sikerült eladnia!

Figyelem! Hamarosan ide kerül a podcast egy összefoglalója, addig is hallgasd meg a podcastot!

Kapcsolódó cikkek / podcastok:

Fotó: Envato License

Köszi, hogy olvasol! Gyere vissza többször is! Sikeres 2020-at!