bérgyártás

Gondolkodtál már azon, hogy saját üdítőital márkát indítasz, vagy van egy jó recepted energiaitalra, esetleg valamilyen bonbon, vagy csokiötleted van? Nem kell hozzá saját gyár, hogy beindítsd az üzletedet. A kulcssó a bérgyártás. Ruháknál egyértelmű, hogy egy varrodát megbízunk a gyártással, hát így képzeld el minden más termékre. Bármiről is legyen szó, 90%-ban biztos, hogy itthon is találsz rá bérgyártót. Nézzük a példákat, és azonnal elindulnak az agytekervényeid!

Néhány plusz információ:

  • Néhány céget hoztam példának, de egy biztos fellelkesülve összegyűjtök annyi bérgyártót a későbbiekben, amennyit tudok.
  • Nálam a szűrő mindenképpen az volt, hogy (gyártó)cég jegyzettőkéje mennyi, illetve mekkora árbevétele volt az elmúlt időszakban (értelemszerűen 10-20 milliós éves árbevételű bérgyártóval  óvatosan!)
  • Értelemszerűen, ha például kozmetikai terméket akarsz bérgyártatni az többe fog  kerülni, mint egy csokoládé bérgyártása. Ennek főleg oka a gyártás előtti költségek (kutatás, tesztek…).

A tisztítószer, vegyi bérgyártó

Otthon kikísérleteztél valamit (kólát újra nem fogják csomagolni), amit úgy érzed jó lenne gyártatni, akkor itt van a Brilliance cég. Nálunk listában is látod, hogy mennyi mindenben tudnak neked segíteni. 

Instant italpor, táplálékkiegészítő, étrendkiegészítők, csokik

A Tutti Kft az élelmiszer piacon saját termékeit is gyártja és értékesíti, de vállal bérgyártást is. Italporoktól kezdve, étrendkiegészítőkön át, a csokikig mindenre találnak megoldást.

Bérgyártási szolgáltatásaik közé tartozik:

  • a termékfejlesztés,
  • a félkésztermék-gyártás,
  • a késztermékgyártás,
  • valamint a fogyasztói kiszerelésbe történő lecsomagolás.

Csokoládé gyártás

Bár a weboldala nem a legtökéletesebb, de a Bio-Mynd Kft. eléggé megbízhatónak tűnik, hogyha csokoládé gyártásra adnánk a fejünket.

Ha tudsz jó bérgyártót, vagy te magad vagy az, akkor küldj emailt az info@minner.hu emailcímre!

Fotó: Envato License

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!