Bérgyártás: Úgy is lehet sajátmárkás terméked, hogy más gyártja.

bérgyártás

Gondolkodtál már azon, hogy saját üdítőital márkát indítasz, vagy van egy jó recepted energiaitalra, esetleg valamilyen bonbon, vagy csokiötleted van? Nem kell hozzá saját gyár, hogy beindítsd az üzletedet. A kulcsszó:  bérgyártás. Ruháknál egyértelmű, hogy egy varrodát megbízunk a gyártással, hát így képzeld el minden más termékre. Bármiről is legyen szó, 90%-ban biztos, hogy itthon is találsz rá bérgyártót. Nézzük a példákat, és azonnal elindulnak az agytekervényeid!

Néhány plusz információ:

  • Néhány céget hoztam példának, de egy biztos fellelkesülve összegyűjtök annyi bérgyártót a későbbiekben, amennyit tudok.
  • Nálam a szűrő mindenképpen az volt, hogy (gyártó)cég jegyzettőkéje mennyi, illetve mekkora árbevétele volt az elmúlt időszakban (értelemszerűen 10-20 milliós éves árbevételű bérgyártóval  óvatosan!)
  • Értelemszerűen, ha például kozmetikai terméket akarsz bérgyártatni az többe fog  kerülni, mint egy csokoládé bérgyártása. Ennek főleg oka a gyártás előtti költségek (kutatás, tesztek…).

A tisztítószer, vegyi bérgyártó

Otthon kikísérleteztél valamit (kólát újra nem fogják csomagolni), amit úgy érzed jó lenne gyártatni, akkor itt van a Brilliance cég. Nálunk listában is látod, hogy mennyi mindenben tudnak neked segíteni. 

Instant italpor, táplálékkiegészítő, étrendkiegészítők, csokik

A Tutti Kft az élelmiszer piacon saját termékeit is gyártja és értékesíti, de vállal bérgyártást is. Italporoktól kezdve (pl. forró csoki, jegeskávé stb.) étrendkiegészítőkig mindenre találnak megoldást.

Bérgyártási szolgáltatásaik közé tartozik:

  • a termékfejlesztés,
  • a félkésztermék-gyártás,
  • a késztermékgyártás,
  • valamint a fogyasztói kiszerelésbe történő lecsomagolás.

Csokoládé gyártás

Bár a weboldala nem a legtökéletesebb, de a Bio-Mynd Kft. eléggé megbízhatónak tűnik, hogyha csokoládé gyártásra adnánk a fejünket.

Hogy néz ki a bérgyártás a gyakorlatban? 

Erről beszélgettem egy olyan vállalkozóval, aki már egy bérgyártást elindított, bár akkor a termék rossz választás volt, és most egy újat indít. Sok-sok információ a podcastban, hanganyagban itt: Ilyen egy bérgyártással készülő termék indulása – podcast

Ha tudsz jó bérgyártót, vagy te magad vagy az, akkor küldj emailt az info@minner.hu emailcímre!

Fotó: Envato License

Köszi, hogy olvasol! Gyere vissza többször is! Sikeres 2020-at!