Indíts vállalkozást: 135. ötlet – kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop

Ha most néhány napra el kéne menned és mondjuk a kutyádat, macskádat nem tudod magaddal vinni, akkor hová tennéd? Sokat dolgozol? Nem tudsz a kutyáddal lenni? Szeretnéd, ha jobban élvezné az időt amíg nem vagy vele? Nos ezek mind-mind felmerülő igények másoknál is. Sőt utóbbi néhány kérdést még a promóciódban is fel tudod használni mint marketingszöveg.

135. ötlet: kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop
Erre az ötletre mondhatod azt is, hogy ez milyen egyszerű. Hát a legtöbb ötletnél ez így van. 🙂
Az ötletem kulcseleme az, hogy erre építesz egy webshop (vagy “fizikai bolt”) szolgáltatást is, illetve jutalékban megállapodsz pl. kutyaoktatókkal…..
Egyre több városlakónak van kisebb-nagyobb állata. Ez jó piac, mert a gazdik mindent megadnak a kis kedvencüknek. Amolyan hétközi óvodát, wellness napot is hirdethetsz. Hozza el a kutyáját, macskáját, hogy jól érezze magát. Kialakítasz egy ügyfélkört, akik heti szinten elviszik hozzád az állatokat.

Persze ennek az ötletnek lesz helyigénye is, nem is kicsi.

Célpiac: kutya és macska tulajdonosok
Konkurencia: már van konkurencia, de a piacon még elférsz, sőt kellesz is!
Megvalósítás, üzlet:
1. Kell egy helyszín, ahol a kutyákat tartod, kellenek berendezések, edények… ez lesz a legnagyobb költséged
2. Weboldal, WordPress weboldal elég lesz hozzá. Ez egy weboldal motor, még az informatikusok is néhány tízezer forintból megcsinálják neked, ha nem kevesebből.
3. Kezdd el szervezni, tervezni a webshopot is.
4.  Blogot írjál mindenképpen, bármi ami kutyával, macskával kapcsolatos, arra kattintanak az emberek.
5. Alakítsd ki az ügyfélköröd, akik hetente többször is elhozzák az állatukat hozzád.

Profit várakozás:
A webshop és a kiegészítő jutalékos szolgáltatásokból lesz az igazán nagy profit, a többi az elmegy a saját béredre és a költségekre.

Webáruház indítása feltételei, lépései

Külön cikkbe szedtem a webáruház indítás lépéseit, mert ha az is ide bekerült volna, akkor eszméletlenül hosszú lenne ez a cikk. Kattints ide és olvasd el! Sőt mentsd majd el a cikket, vagy nyomtasd ki, mert egy jó kis webáruház indítás csekklistát találsz benne!

[adrotate banner=”5″]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!