Indíts vállalkozást: 135. ötlet – kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop

Ha most néhány napra el kéne menned és mondjuk a kutyádat, macskádat nem tudod magaddal vinni, akkor hová tennéd? Sokat dolgozol? Nem tudsz a kutyáddal lenni? Szeretnéd, ha jobban élvezné az időt amíg nem vagy vele? Nos ezek mind-mind felmerülő igények másoknál is. Sőt utóbbi néhány kérdést még a promóciódban is fel tudod használni mint marketingszöveg.

135. ötlet: kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop
Erre az ötletre mondhatod azt is, hogy ez milyen egyszerű. Hát a legtöbb ötletnél ez így van. 🙂
Az ötletem kulcseleme az, hogy erre építesz egy webshop (vagy “fizikai bolt”) szolgáltatást is, illetve jutalékban megállapodsz pl. kutyaoktatókkal…..
Egyre több városlakónak van kisebb-nagyobb állata. Ez jó piac, mert a gazdik mindent megadnak a kis kedvencüknek. Amolyan hétközi óvodát, wellness napot is hirdethetsz. Hozza el a kutyáját, macskáját, hogy jól érezze magát. Kialakítasz egy ügyfélkört, akik heti szinten elviszik hozzád az állatokat.

Persze ennek az ötletnek lesz helyigénye is, nem is kicsi.

Célpiac: kutya és macska tulajdonosok
Konkurencia: már van konkurencia, de a piacon még elférsz, sőt kellesz is!
Megvalósítás, üzlet:
1. Kell egy helyszín, ahol a kutyákat tartod, kellenek berendezések, edények… ez lesz a legnagyobb költséged
2. Weboldal, WordPress weboldal elég lesz hozzá. Ez egy weboldal motor, még az informatikusok is néhány tízezer forintból megcsinálják neked, ha nem kevesebből.
3. Kezdd el szervezni, tervezni a webshopot is.
4.  Blogot írjál mindenképpen, bármi ami kutyával, macskával kapcsolatos, arra kattintanak az emberek.
5. Alakítsd ki az ügyfélköröd, akik hetente többször is elhozzák az állatukat hozzád.

Profit várakozás:
A webshop és a kiegészítő jutalékos szolgáltatásokból lesz az igazán nagy profit, a többi az elmegy a saját béredre és a költségekre.

Webáruház indítása feltételei, lépései

Külön cikkbe szedtem a webáruház indítás lépéseit, mert ha az is ide bekerült volna, akkor eszméletlenül hosszú lenne ez a cikk. Kattints ide és olvasd el! Sőt mentsd majd el a cikket, vagy nyomtasd ki, mert egy jó kis webáruház indítás csekklistát találsz benne!


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 5900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 190-en a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

Miskolc / Pécs / Debrecen / Szeged / Győr / Budapest - üzleti tanácsadás

Találkozzunk a te városodban! A Minner a következő 2 hónapban a fenti városokban tart üzleti tanácsadói órákat! Használd ki! Részleteket!