KezdőlapVállalkozás ötletekIndíts vállalkozást: 135. ötlet - kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop

Indíts vállalkozást: 135. ötlet – kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop

-

Ha most néhány napra el kéne menned és mondjuk a kutyádat, macskádat nem tudod magaddal vinni, akkor hová tennéd? Sokat dolgozol? Nem tudsz a kutyáddal lenni? Szeretnéd, ha jobban élvezné az időt amíg nem vagy vele? Nos ezek mind-mind felmerülő igények másoknál is. Sőt utóbbi néhány kérdést még a promóciódban is fel tudod használni mint marketingszöveg.

135. ötlet: kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop
Erre az ötletre mondhatod azt is, hogy ez milyen egyszerű. Hát a legtöbb ötletnél ez így van. 🙂
Az ötletem kulcseleme az, hogy erre építesz egy webshop (vagy “fizikai bolt”) szolgáltatást is, illetve jutalékban megállapodsz pl. kutyaoktatókkal…..
Egyre több városlakónak van kisebb-nagyobb állata. Ez jó piac, mert a gazdik mindent megadnak a kis kedvencüknek. Amolyan hétközi óvodát, wellness napot is hirdethetsz. Hozza el a kutyáját, macskáját, hogy jól érezze magát. Kialakítasz egy ügyfélkört, akik heti szinten elviszik hozzád az állatokat.

Persze ennek az ötletnek lesz helyigénye is, nem is kicsi.

Célpiac: kutya és macska tulajdonosok
Konkurencia: már van konkurencia, de a piacon még elférsz, sőt kellesz is!
Megvalósítás, üzlet:
1. Kell egy helyszín, ahol a kutyákat tartod, kellenek berendezések, edények… ez lesz a legnagyobb költséged
2. Weboldal, WordPress weboldal elég lesz hozzá. Ez egy weboldal motor, még az informatikusok is néhány tízezer forintból megcsinálják neked, ha nem kevesebből.
3. Kezdd el szervezni, tervezni a webshopot is.
4.  Blogot írjál mindenképpen, bármi ami kutyával, macskával kapcsolatos, arra kattintanak az emberek.
5. Alakítsd ki az ügyfélköröd, akik hetente többször is elhozzák az állatukat hozzád.

Profit várakozás:
A webshop és a kiegészítő jutalékos szolgáltatásokból lesz az igazán nagy profit, a többi az elmegy a saját béredre és a költségekre.

Webáruház indítása feltételei, lépései

Külön cikkbe szedtem a webáruház indítás lépéseit, mert ha az is ide bekerült volna, akkor eszméletlenül hosszú lenne ez a cikk. Kattints ide és olvasd el! Sőt mentsd majd el a cikket, vagy nyomtasd ki, mert egy jó kis webáruház indítás csekklistát találsz benne!

[adrotate banner=”5″]

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek