szombat, január 16, 2021

Indíts vállalkozást: 141. ötlet – Instagram fiók kezelő + tananyag (2 db ebook)

A vállalkozások már azt sem tudják, melyik közösségi oldalra figyeljenek, mert szinte mindenhol ott kellene lenniük, de kapacitásuk és tudásuk nem elegendő erre a feladatra. Ennél az ötletnél nem az lesz a cél, hogy te mindenkit meggyőzz, hanem az, hogy aki Instagram fiókot akar, ő téged keressen meg. Nézzük is az ötletet + a hozzá kapcsolódó ebookokat.:

141. ötlet: Instagram fiók kezelő
Ehhez az ötlethez kapcsolódik a 65. ötlet a Facebook oldal kezelő, közösségi oldal menedzser.
Van e létjogosultsága az ötletnek? Természetesen. A cégek már kacsintgatnak az Instával, és bár igaz, hogy főleg a fiatalok használják, az ötlet leírása óta az idősebb célközönség is megjelent, sőt kifejezetten a tehetősebb réteg. Mégis meg szeretnének rajta jelenni, mert a vásárlói rétegük is megtalálható ott. Sőt most a FB hírfolyam szigorítások miatt még nyitottabbak a cégek az Instagram iránt.  Hidd el, még a Facebook oldalaikat sem tudják kezelni, és arra is keresnek embereket, az Instagramra is ugyanígy, sőt ez igaz lesz minimum az elkövetkező 2-3 évre is.

A másik nagy előnye (az ötlet mellett szól), hogy bizony itt a képeké a főszerep. Hiába mond egy kép  1000 szónál is többet, mégis nehéz megtalálni a megfelelő képet, ha pedig videóról beszélünk, szintén meg vannak lőve a cégek. Ez tehát a kiszervezett marketing feladata lesz, vagyis a tiéd. 
Érdemes hozzáolvasnod majd azt is (mármint a 65. ötletet). Tehát a cégek nehezen indulnak el Instagramon, bár már lehet reklámot venni, de még így is nem tudják hogyan is kommunikáljanak rajta. Én is bevallom meglepődök, hogy néhány fiatalnak hogyan lehet több tízezer követője, míg én nehezen értem el az első 100-at. Aztán rátaláltam egy jó kis anyagra, aminek segítségével már szépen húzom fel a követőim számát, és már hatékonyságot is tudok mérni.
Valemennyire a Facebook kezelésbe is bele kell majd menned, mert többször meg kell majd osztanod az Instagram képeket FB-on, hogy még nagyobb eredményt érjetek el a megbízóddal.

Ezeket kell megtanulnod:

  • követők szerzése,
  • hashtagek használata,
  • brandépítés, marketing – az Instagram marketing szempontból nem a konverzió szerzésre a legjobb, hanem branédpítésre, vagy egy már meglévő kampány megerősítésére. Tehát a marketingben el kell mélyülnöd!
  • Instagram képek használata Facebook kommunikációban

Előnyt jelent, ha profi fotós, grafikus vagy, vagy van videós tudásod. Ha ezek nincsenek, akkor érdemes kooperálnod olyannal, akinek van. Mert az Insta-ra minőségibb képek kellenek. Továbbá ez azért is előny, mert akár ráépülő szolgáltatásokat is el tudsz adni, fotózás, egyéb grafika készítése…

Instamarketing ebook

Segítségedre lesznek a Foundr magazin ingyenes ebookjai (Angol nyelvűek, de könnyen megérted, vagy könnyen le tudod fordítani!). Ez az egyik, ami a követő szerzésről szól: HOW TO GET YOUR FIRST 10,000 INSTAGRAM FOLLOWERS Kattints ide a letöltéshez! (emailcímedre küldik a linket)
Illetve még egy ebookot készítettek, ami az Instgramos bevétel növelésről szól: HOW TO CONVERT YOUR FOLLOWERS INTO DOLLAR Kattints ide a letöltéshez! 

Ezeket nézd át, és máris rálátásod lesz a témára.

Célpiac: vállalkozók, vállalatok 
Konkurencia:
 már több van a piacon, de elég nagy lehetőség van még benne, főleg ha plusz egyedi szolgáltatást is tudsz nyújtani
Megvalósítás, üzlet:
0. lépés a fent belinkelt ebookokat tanulmányozd.
1. Egy blogot, és egy weboldalt mindenképpen készíts a cégednek. Nekem ilyen a Minner.hu, ez az én üzleti blogom, innen konvertálom át az ügyfeleket.
2. Először vállalj ingyen munkát ismerőseid cégeinél, ezek jó referenciák is lesznek.
3. Szépen lassan felépítheted azt is, hogy a reklámjait is te kezeled az adott cégnek. A Facebook reklámozásba is hamar belejössz (Instagram hirdetéseket ott is be tudsz állítani, de az applikáción belül is).
4. Sokat kell tanulnod ahhoz, hogy jó legyél. Nagyon sok példa van előtted, nézd meg a legaktívabb oldalakat, gondold át, mit miért csinálnak…

Profit várakozás:
Egy-egy ilyen Instagram oldal/fiók kezeléséért elkérhetsz havi 40-80 ezer forintot, sőt kár többet is. Ha fotósként mész oda, akkor még többet is el tudsz kérni. De képzeld csak el, hogy 60 ezer forintot kérsz el havonta, 10 céget kell meggyőznöd, és havi 600 ezer forint folyik be, KATA-sként alig kell adóznod. Erre már építhetsz további szolgáltatásokat, és fontos, hogy az első éveidben kérsz 60 ezret havonta, később emeld mindenképpen.

Szabadúszó vagy már? Vagy pedig szeretnél az lenni?

Jelentkezz a Minner képzésére most! Szabadúszó képzés eléréséhez kattints ide!
Az oktatás során belemerülünk az online marketingbe is, sőt a blogírásba. Így olyan szolgáltatásokat is tudsz adni az ügyfeleknek, mint Facebook oldal kezelés, vagy blogírás, online marketing. Kattints ide és csatlakozz a tanítványokhoz!

További ötletekért gyere vissza a Minnerre mindennap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed. Ezek az ötletek kisebb költségvetéssel is megvalósíthatók, de azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot.

Kövess Instagramon! Kattints ide! 

 


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Január 15-én lesz 20 éve, hogy elindult az online enciklopédia. Már több mint 55 millió szócikk található rajta, havonta 22 milliárdos nézettséget tud felmutatni. A Wikipédia adományokból tartja fenn magát, nincsenek rajta reklámok, bár a márkák is jelen vannak rajta.

MinnerInstant

A napokban nagyon népszerű lett a 444.hu egyik tartalma, ami a kiégésről szó. Igazán átfogó anyag lett, csak ajánlani tudom:

Fiatal felnőttek, akiknél a kiégés az alapállapot – 444.hu

És itt vannak erről a Minner anyagai is:

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…

MinnerInstant

Alig 6 napja posztoltam arról, hogy Livermore egykori tanai szerint 30 000-ről 40 000-ig lazán el tud száguldani, mert lendületben van a bitcoin. És valóban. Érdemes elolvasni Jesse Livermore tanairól szóló könyvet, a címe: Egy spekuláns feljegyzései


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek