Indíts vállalkozást: 151. ötlet – Dühöngő felturbózva

Ez az ötlet lehet, hogy már benned is felvetődött. Sőt ilyenről már biztosan hallhattál is, mivel többen próbálkoztak már vele. Most viszont olyan ötleteket kapsz a Minneren, amivel te sikerre tudod vinni! A lényege az, hogy az embereknek olyan stresszlevezetőt adsz, mint például, hogy szétverhetnek egy régi billentyűzetet, tányért, falat…. itt szárnyalhat a fantáziád. Oké, ezt már tisztáztuk, de ez nem elég!

151. vállakozás ötlet: Dühöngő felturbózva
A fenti képből eszembe is jutott egy fontos tipp. Érdemes pl. roncstelepről szerezni autót, amit akár többször is szét lehet verni, ezzel növeled is a saját magad megtérülését. Sőt lomtalanításokkor. Neked mindegy mit törnek össze nem? Nem is kertelek tovább, mivel teljesen érted miről van szó. Jöjjenek az egyéb tippek, amivel olyat tudsz nyújtani, ami bevételt is hoz neked.

Itt egy videó, ami hasonló üzletről készült:

Extra ötletek:

  • céges csapatépítő szervezése (érdemes már meglévő csapatépítő cégekkel is beszélni, akikhez bekapcsolódhatsz, mint külön lehetőség).
  • széttörő verseny szervezése (erőpróba…, gondolkodj ezen.) Nevezési díjjal, szponzorokkal, nyereményekkel…. Már látom is magam előtt a Monster energiaital reklámot / plakátot.
  • hozzá kapcsolódó webshop (pl. stresszlabda, vagy egyéb stressz levezető termék értékesítése).
  • baseball ütő értékesítés
  • drón felvétel a “dühöngőről” melyet megvehet tőled.
  • Vidd őket épületbontásra: Munkák, amikért még az emberek fizetnek, hogy csinálhassák. Mekkora biznisz!

Célpiac: magánszemélyek, cégek
Konkurencia: csapatépítő trainingek főleg. Hasonló céget még nem találtam, vagyis helyed van a piacon, de sok-sok extrát kell adnod.
Megvalósítás:
1. Gondold át, hol valósítod meg. Akár egy gyártelep is jó lehet erre.
2. Szerezz be minél több széttörhető dolgot, akár még az ismerősök, barátok is tudnak ebben segíteni az elején.
3. Az online média a barátod lesz, illetve a közösségi oldalak. Ki ne tenné fel videóban is, hogy valamit széttör.
4. Gondold tovább ezt az ötletet, készíts csomag ajánlatokat, szervezz céges csapatépítőket.
5. Árazás. A legtöbb tárgyat valószínűleg ingyen be tudod szerezni, így a kiadásaid alacsonyak lesznek. Az egyéb kiegészítő termékektől, szolgáltatásoktól függ, hogy milyen árat szabsz.


További ötletekért gyere vissza a Minnerre mindennap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed. Ezek az ötletek kisebb költségvetéssel is megvalósíthatók, de azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot.

[adrotate banner=”5″]

Fotó: Youtube

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!