péntek, január 15, 2021

Indíts vállalkozást: 151. ötlet – Dühöngő felturbózva

Ez az ötlet lehet, hogy már benned is felvetődött. Sőt ilyenről már biztosan hallhattál is, mivel többen próbálkoztak már vele. Most viszont olyan ötleteket kapsz a Minneren, amivel te sikerre tudod vinni! A lényege az, hogy az embereknek olyan stresszlevezetőt adsz, mint például, hogy szétverhetnek egy régi billentyűzetet, tányért, falat…. itt szárnyalhat a fantáziád. Oké, ezt már tisztáztuk, de ez nem elég!

151. vállakozás ötlet: Dühöngő felturbózva
A fenti képből eszembe is jutott egy fontos tipp. Érdemes pl. roncstelepről szerezni autót, amit akár többször is szét lehet verni, ezzel növeled is a saját magad megtérülését. Sőt lomtalanításokkor. Neked mindegy mit törnek össze nem? Nem is kertelek tovább, mivel teljesen érted miről van szó. Jöjjenek az egyéb tippek, amivel olyat tudsz nyújtani, ami bevételt is hoz neked.

Itt egy videó, ami hasonló üzletről készült:

Extra ötletek:

  • céges csapatépítő szervezése (érdemes már meglévő csapatépítő cégekkel is beszélni, akikhez bekapcsolódhatsz, mint külön lehetőség).
  • széttörő verseny szervezése (erőpróba…, gondolkodj ezen.) Nevezési díjjal, szponzorokkal, nyereményekkel…. Már látom is magam előtt a Monster energiaital reklámot / plakátot.
  • hozzá kapcsolódó webshop (pl. stresszlabda, vagy egyéb stressz levezető termék értékesítése).
  • baseball ütő értékesítés
  • drón felvétel a “dühöngőről” melyet megvehet tőled.
  • Vidd őket épületbontásra: Munkák, amikért még az emberek fizetnek, hogy csinálhassák. Mekkora biznisz!

Célpiac: magánszemélyek, cégek
Konkurencia: csapatépítő trainingek főleg. Hasonló céget még nem találtam, vagyis helyed van a piacon, de sok-sok extrát kell adnod.
Megvalósítás:
1. Gondold át, hol valósítod meg. Akár egy gyártelep is jó lehet erre.
2. Szerezz be minél több széttörhető dolgot, akár még az ismerősök, barátok is tudnak ebben segíteni az elején.
3. Az online média a barátod lesz, illetve a közösségi oldalak. Ki ne tenné fel videóban is, hogy valamit széttör.
4. Gondold tovább ezt az ötletet, készíts csomag ajánlatokat, szervezz céges csapatépítőket.
5. Árazás. A legtöbb tárgyat valószínűleg ingyen be tudod szerezni, így a kiadásaid alacsonyak lesznek. Az egyéb kiegészítő termékektől, szolgáltatásoktól függ, hogy milyen árat szabsz.


További ötletekért gyere vissza a Minnerre mindennap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed. Ezek az ötletek kisebb költségvetéssel is megvalósíthatók, de azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

Fotó: Youtube

 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Január 15-én lesz 20 éve, hogy elindult az online enciklopédia. Már több mint 55 millió szócikk található rajta, havonta 22 milliárdos nézettséget tud felmutatni. A Wikipédia adományokból tartja fenn magát, nincsenek rajta reklámok, bár a márkák is jelen vannak rajta.

MinnerInstant

A napokban nagyon népszerű lett a 444.hu egyik tartalma, ami a kiégésről szó. Igazán átfogó anyag lett, csak ajánlani tudom:

Fiatal felnőttek, akiknél a kiégés az alapállapot – 444.hu

És itt vannak erről a Minner anyagai is:

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…

MinnerInstant

Alig 6 napja posztoltam arról, hogy Livermore egykori tanai szerint 30 000-ről 40 000-ig lazán el tud száguldani, mert lendületben van a bitcoin. És valóban. Érdemes elolvasni Jesse Livermore tanairól szóló könyvet, a címe: Egy spekuláns feljegyzései


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek