Indíts vállalkozást: 71. ötlet – Szórakozz a mobilappokkal és közben keress pénzt

Álom meló? Egész nap csak a mobilon játszani? Jó lenne igaz? De, nem lehetetlen. Az embere szeretnek nézni, olvasgatni olyan tartalmat, ami valamilyen teszt, legyen az akár mobilkészülék teszt, akár applikáció, játék… Sőt a fiatalok még inkább. A fizetős mobilapplikációknál sokan igénylik azt, hogy lássák is mért fognak fizetni, hogy legyen valamilyen támpont, miért jó az nekem, mit lehet vele csinálni… És itt jössz te a képbe, te fogod legyártani ezeket a tartalmakat, és szerzel belője pénzt.

71. ötlet: Mobilapplikáció tesztelő, bemutató… blog
Néhány ilyen jellegű oldallal már találkozhattál, de a piacra bármikor be lehet lépni. Tehát, tesztelheted és felveheted videóra az ingyenes mobilapplikációk tesztelését is, de a fizetősökön lesz a profitod. Egy appot feltelepítesz, körül járod, megnézed miért jó, mik a korlátai, előnyei, hibái… Erről írsz véleményt a blogodban, vagy a weboldaladon. A videókat feltöltöd youtube-ra…. Ebből következik az is, hogy témából rengeteg lesz. Ezt kell profitra váltanod. Több helyről is jöhet a pénz, ezt a Profitvárakozásnál fogod látni. Az ötletről szerintem ennyi elég is, szerintem érthető.

És mekkora reklámköltés az applikációk piacán? Óriás harc meg a felhasználókért, ami neked jó. Ehhez az ötlethez olvasd hozzá ezt!!! Mennyit lehet keresni egy játék mobilapplikációval? Mekkora befektetést igényel a felfuttatása? 
Mi fogsz a belinkelt cikkben látni? Hogy eszméletlen nagy a piaca a játék hirdetéseknek. Ha most tippet kell adnom arra, hogy milyen blogot, vagy vlogot indíts akkor az első ez lenne.  Ami kinek jó? Ami kinek jó? A médiaoldalaknak, reklámcégeknek, mint amilyen a te blogod is lesz. És a célcsoportod is jó lesz más cégeknek is, pl. mobilgyártóknak, telekomcégeknek, vagy mondjuk a Netpincérnek (csak példa, hogy miben gondolkozhatsz még).

 

Célpiac: Az okostelefon használók ők alkotják az olvasói bázisod.
Megvalósítás, üzlet:
1. Erre a célra akár egy blog.hu-s blog is megfelelő.
2. Kialakítod a blog kinézetét, legyen olyan, ami azért tech stílusú.
3. Kezd el körüljárni az ilyen blogokat, nézd meg a külföldiek mit csinálnak, mit csinálnak jól, melyik videót nézték a legtöbben, mi volt extra, amit beleadtak… Azt is persze nézd meg, hogy vajon miből profitálnak ők.
4. Nézz körül affiliate ügyben, több cég is foglalkozik azzal, hogy te jutalékot kaphass az applikációk megvásárlásából.
5. Vedd fel a kapcsolatot a magyar mobilszolgáltatókkal, ők adnak tesztelésre is mobilt, így az appokat is könnyen letesztelheted különböző mobil oprendszereken. Ők később reklámozóid is lehetnek.
6. Erre vagy felhúzol egy mobil webáruházat, vagy leszerződsz az egyikkel, és jutalékot kapsz a vásárlók után.

Profit várakozás:
A reklám bevételed egyrészt a fizetős appokból lesz. Azokon kb 120-200 Ft/vásárlás. Nem sok, de elég ahhoz, hogy belekezdj. A 6. pontban említett mobilwebáruházaktól 5-20%-os jutalékot tudsz kiharcolni/mobiltelefon. Youtube csatorna bevétel, erről itt írtam, kattints ide. Google Adsense bevételed is megnőhet, mivel sokan szeretik az ilyen tartalmakat. Napi 2000 látogatónál már 300-600 Ft/nap bevételed lehet csak ebből.

Amikor befutottál havi 300-500 ezer forintot is hozhat ez a kis ötlet, és akár munka mellett is csinálhatod.

Valósítsd meg most! Jelentkezz a bloggerképzésre! Felgyorsítjuk az indulásod! Kattints ide! 

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

[adrotate banner=”5″]

 

Forrás: GooglePlay

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!