MinnerInstant – A Minner rövid üzleti tartalmai, posztjai. Ha csak pár perced van

A Minner rövid posztjait, újdonságait láthatod itt, vagyis ennek a szövegnek végén található blokkokban. Ez még egy béta felület. Ha úgy nézzük ez a Minner hírfolyama is egyben. A MinnerInstantot fent a menüből is eléred, vagy a Minner főoldalán keresztül is tudod olvasni.

Újabb Facebook reklám
Olvasóm küldte ezt. Londoni ingyenes újságban Facebook reklám. Régebben írtam egy cikket, hogy a FB saját magát nem reklámozza. A botrányok és a felhasználók aktivitásának fenntartása miatt most már szüksége van rá.

Fotó: B. Ádám – minner.hu olvasó

MinnerInstant

A nap poénja:

MinnerInstant

Erre aztán felfigyelnek az emberek! Kis gerillamarketing akció az Nr1 Fintessntől.

MinnerInstant

Chiliszószos előfizetéses webshop – instant üzleti ötlet

Éppen a sörchallenge-es előfizetéses webshop ötletet meséltem egy ismerősömnek, amiről pár napja írtam a Minneren és ekkor villant be még, hogy mire lehetne hasonlót. Hát a chilire! Mondjuk chiliszósz mintákat csinálsz és azokat kóstolhatnák, akár be is vonhatod chiligyártókat és valami speciális üzleti modellt alkalmaznál.
Szóval chiliszósz mintákat küldesz ki, mondjuk havi 5-öt, belefér egy levélborítékba 🙂 Tudod, minta (csak kóstolnak). És akkor hasonlóan elindítanád, mint ahogy az alábbi linken láthatod a sörchallenge ötletnél, vagyis előfizetnek a chiliszósz challengre, ami mondjuk 3-6 hónapos és folyamatosan kapják a szószmintákat. Annyi különbség, hogy itt mondjuk mintát küldesz és nem teljes üveggel, mint ahogy sörnél. És szépen felépülhet egy chiliszósz webshopod. Mert ugye utána rendelhetnének is abból, ami ízlett. De egyéb megoldás is jó lehet, ha együttműködsz chiliszós gyártókkal.

A kihívásos ötlet leírása: Sör challengeből vállalkozás, előfizetéses webshop

Fotó: https://www.chilihungaria.hu/ – Kedvenc szószom

MinnerInstant

Black friday humor – Hamarosan ez lesz?

MinnerInstant

#vicc – Böngésző humor

MinnerInstant

Ötlet gerillamarketingre – ügyes megoldás
500 eurós jutalmat fizet annak egy dublini pizzéria, ha valaki elfogyasztja a 81 centi átmérőjű pizzájukat és még 2 turmixot is megiszik. Eddig még senkinek nem sikerült, pedig már 100-an próbálkoztak. Ekkora a pizza, amit a képen látsz (ha nem töltődik be, katt ide!) – Kihívás, verseny, ez is szerepel a Minner gerillamarketing tippjeinél, kattints ide!

MinnerInstant

Videó önéletrajz? Milyen jó ötlet lenne, igaz? 
Pár napja egy zárt csoportban egy tagnak a videó önéletrajza nagyon népszerű lett. Aztán megindult a diskurzus, hogy lehetne egy ilyen portál, vagy startup. Sajnos nem működne. Fő ok, hogy sokan nem szeretnek szerepelni, illetve a HR-esnek is sok munka annyi videót megnézni. Erről itt olvashatsz bővebben: Startup kudarcok – Mit csináltak rosszul? – 3. rész: Videó CV, videó-önéletrajz álláskereső portál

MinnerInstant

Megtorpanni látszik az internet elterjedésének növekedése. Jövőre érjük csak el, hogy a föld lakosságának 50%-a használja a webet. Az ábrán azt látod, hogy tavaly már csak 6%-kal bővült. Ehhez kapcsolódik még ez a cikk is: Megállt a weboldalak számának növekedése? – Már mindent kitaláltak a weben?

Könyörgöm, miért használnak halvány szürke feliratokat az ábrán? Egyszerűen láthatatlan. Ahh. Létre is hozok erre egy FB eseményt!

MinnerInstant

Kevés pénzből vállalkozni? Dell, HP és még sokan mások is szinte nulláról indultak. Kis kiegészítés az alábbi infografikához, hogy a Dell akkor 538 dolláros befektetése most inflációval növelt értéken 9080 dollár lenne.

MinnerInstant