MinnerInstant – A Minner rövid üzleti tartalmai, posztjai. Ha csak pár perced van

A Minner rövid posztjait, újdonságait láthatod itt, vagyis ennek a szövegnek végén található blokkokban. Ez még egy béta felület. Ha úgy nézzük ez a Minner hírfolyama is egyben. A MinnerInstantot fent a menüből is eléred, vagy a Minner főoldalán keresztül is tudod olvasni.

E-kárbejelentő applikáció a MABISZ-tól 

A MABISZ digitális kárbejelentője az ekar.hu oldalról tölthető le. Figyeljünk oda, hogy az alkalmazás áruházak kínálatából ezt az applikációt töltsük le, mert csak ezzel a bejelentővel vannak összehangolva a magyarországi biztosítók informatikai rendszerei. Keresésnél a kulcsszó: e-kárbejelentő.
Már több mint 60 000-en töltötték le 2 hét alatt.

MinnerInstant

Ilyen a Minnerakadémia belülről. Így tudsz tanulni online

(tedd teljes képernyőre!) >>> www.minnerakademia.hu

MinnerInstant

Chatbot feliratkozó gyűjtés trükk a Minnertől

Már 259-en feliratkoztak a Minner chatbotjára, de még nem aktív teljesen. Érdemes már az elején beállítani, hogy feliratkozhassanak az emberek. Akár Manychat-et, akár Chatfuelt használsz.

 1. Az ingyenes verziójukat be tudod állítani pár kattintással!
 2. Készíts welcome, vagyis köszönő üzenetet! Állítsd be, hogy le tudjanak iratkozni. (pl. chat menübe elhelyezed, ahogy a Minner, illetve a leiratkozás és stop szavakat beállítod a kulcsszavaknál. A stop szó alapból benne szokott lenni.
 3. Utána használd tovább élő chatként, ahogy eddig.
 4. Majd mikor kész a chatbotod, csak rácsatlakoztatod a beszélgetésre.
 5. Tovább falnád a chatbot tartalmakat?
  1. A héten ontjuk magunkból a chatbot tartalmakat chatbot szakértőm (Szabó Csenger) segítségével). Így nézz fel mindennap a Minner.hu -ra!
  2. Chatbot előadás, meetup lesz február 5-én! Előadás + fel tudod tenni élőben a kérdéseid! Kattints ide és jelentkezz! 
  3. Chatbot készítés, marketing képzés a MinnerAkadémián. Külsős szakértő tartja! Kattints ide! 

MinnerInstant

Marketing tippek, ötletek – Minden vállalkozónak kötelező!

Van egy cikkem, ami átfogó képet ad a hazai piacon alkalmazható marketingről. Az az 1. link, amire érdemes kattintanod. A többit utána érdemes!

 1. Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?
 2. A landing oldalak egyik titka, amit a marketingesed még nem mondott el, pedig rengeteget…
 3. Van értékesítőd, marketingesed? Ezt a három területet fejleszd náluk, és még több eladásotok lesz!

MinnerInstant

Múlt héten 4000-en sztrájkoltak az Audinál

Na nem a túlóratörvény miatt, hanem magasabb bért, több juttatást szeretnének. A nyugati kollégájukhoz hasonló javadalmazást szeretnének. Ugye a hazai piac egyik előnye az is volt az autóiparban, hogy olcsóbbak a bérek, mint nyugaton, de megfelelő szaktudás. Ezért is hozzánk hozzák a gyárakat. Forrás: 24.hu

MinnerInstant

A Minner ötlete volt a rekorder paprika?

A nemzetközi tojásos lájkvadász projekt már 49 millió lájknál jár, bőven meghaladva a 18 milliós kitűzött lájkszámot. Itthon is indult ilyen, egy paprikás kép gyűjt lájokat. Már 11 000 lájknál jár.  Egy követőm szerint én csinálom. Neeeem! Nem én csináltam
Mi ez az egész? Itt írtam róla: Amerikai tojás rekord mintájára itt a magyar paprika rekordkísérlet. Harc az Instagram lájkokért
Minner legutóbbi gerillamarketingje itt: Megmutatom, hogyan tudsz könnyen 1 milliót keresni 

MinnerInstant

Feltörték az email címed? Itt tudod megnézni!

https://haveibeenpwned.com/

Csak írd be az email címed és kiírja mikor, melyik adat-szivárogatásban találták meg az emailcímed. Ha van találat, azonnal változtass jelszót!

MinnerInstant

Sálat kötött, miközben várt a vonatra – Késésből hosszabb sál, abból eurók

Nem itthon történt, hanem Németországban. A nő S-Bahnnal jár munkába. Az elmúlt évben rengeteget késett a vonata, és erről egy sál tanúskodik. A piros mutatta, mikor 30 percnél is többet késett a vonat. A kész művet Ebay-en értékesítette. És itt jön a csavar, a Deutsche Bahn marketingesei vették meg 7550 euróért. A sálért kifizetett pénzt nem tartja meg a nő, az evangélikus és katolikus egyházak vonatállomásokon lévő segélyszervezete kapja, aki a kiszolgáltatott, rászoruló utasoknak segít a német vonatállomásokon. Forrás: Euronews

MinnerInstant

Kamera az Airbnb lakásban? Igen

A FastCompany-n jelent meg egy cikk, hogy egy Airbnb lakásban az bérlő felfedezte, hogy egy biztonsági kamera is van a lakásban, ami a belső teret veszi és nem a bejáratot. Észrevette, és kihúzta. Természetesen ilyenkor már oda a nyugalom, mi van, ha több is van. A cikk felidézi, hogy már több ilyen, sőt még durvább sztori is előfordult. Például fürdőszobában volt kamera. Az Airbnb is reagált a történetekre. Visszatérítette a vendégnek az éjszaka díját. Tovább felhívta a figyelmet, hogy a lakáskiadóknak fel kell tüntetniük, hogy hol van kamera és az mire lát rá.

MinnerInstant