Lesz itthon végre vaníliás Cola? Úgy néz ki, hogy egy fogyasztó a Coca-Cola Facebook oldalán elérte, hogy az üdítőitalgyártó hazai forgalmazója elgondolkozzon rajta

Coca-Cola Journey Coca-Cola Vanilla

A Coca-Cola Facebook oldalára írt Kövecses József egy posztot, melyben megkérdezi az üdítőgyártót, hogy miért is nem elérhető itthon a vaníliás kóla. Több, mint 1000 komment érkezett a posztra, melynek hatására a Coca Cola is többször hozzászólt a poszt alá.  A hozzászólások között még képet kapunk arról is, hogy idehaza az importált vaníliás kólát hol tudjuk beszerezni. Azért is fontos kérdés, mert amennyiben itthon is kapható lesz az anyacég által, úgy olcsóbban hozzá tudunk majd jutni. A videó alatt láthatod a Coca reakcióját is.

A Coca-Cola reakciói

Képernyőfelvétel (421)

Ehhez kapcsolódó tartalom:  10 kérdés, amit te is feltennél a Coca-Colanak! – Válaszok a cikkben!

Fotó: Coca Cola UK

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!