Vállalkozó, vagy cégvezető vagy? Esetleg az akarsz lenni? Akkor jó helyen jársz! Már havonta 70-90 000-en olvassák a Minner.hu üzleti oldalt. Hetente többször is felnéznek a legaktívabb olvasók, több tízezer ember követi a posztokat Facebookon. És én hálás is vagyok ezért, még nagyobb lendülettel írom az üzleti tartalmakat, vállalkozás ötleteket, készítem a podcastokat. Kerülj be te is úgy igazán a Minner vérkeringésébe, legyél aktív olvasó! Összegyűjtöttem, hogy miket érdemes követned a Minnernél.

Minner.hu – cikkek

Naponta átlagosan 2 cikk kerül ki az oldalra. Érdemes heti legalább egyszer felnézni és megnézni, hogy melyik tartozik bele az érdeklődési körödbe! Üzleti tartalmak természetesen.

Vállalkozás ötletek rovat

Közel 200 vállalkozás ötlet található az oldalon. Ezeket azért írom, hogy inspirálódj belőlük, új üzleti modelleket mutatok be a különböző területeken.

Minner hírlevél

Hétfőnként reggel 5 üzleti hírt kapsz emailben. Nemcsak a Minner híreit, hanem szemlézek például a HVG, Index, G7, Portfólió, Napi.hu oldalakról is. A cél, hogy a legjobban tájékoztassalak hétről-hétre a gazdasági történésekről. Sőt még időt is spórolok neked, mert össze is foglalom a tartalmakat.

Podcast

Üzleti témákban hanganyagokat, vagyis podcast adásokat töltök fel. Ott most már műsorvezető társammal, Frey Kristóffal beszélgetünk üzleti, vállalkozói témákban. Híreket dolgozunk fel, vagy éppen egy üzleti témát. Nem csak információ dús, de visszajelzések alapján még élvezhető is. És a még Spotify-on is elérhető.

Minner Instant

Jegyezd meg ezt a szót, mert többször is találkozol a közeljövőben ezzel. A Minner rövid üzleti tartalmait találod a Minner Instantban. Amit elérsz a Minner főoldalán is, de a menüben is ott van. Könnyed, gyors fogyasztású tartalmak. Napi 3 poszt, még hétvégén is!

Minner Extra Facebook csoport

Már lassan 3000 fős csoport, tele-tele vállalkozóval, illetve leendő vállalkozóval. Már jól megszűrt, kvalifikált társaság, jó beszélgetések, hasznos posztok.
Közösségi oldalakon tehát itt tudsz követni még:

MinnerAkadémia

A Minner videós oktató oldala. Már 4600-an képzik magukat az oldalon. Van marketing kurzus, üzleti kapcsolatépítés oktatás, chatbot, Amazon FBA (Amazon webshop, bolt), vállalkozás indítás kurzus… Mindez online, videókon keresztül. A tanulók bárhol, bármennyiszer meg tudják nézni a videókat. Egyre több külsős tanárt és szakértőt vonok be.

Események

Ha igazán a Minner közösségbe akarsz tartozni, akkor gyere el egy rendezvényre. Idén is lesz többször országjáró roadshow is, de Budapesten folyamatosan vannak előadások (2-3 hetente). Nézd meg a friss eseményeket! (Menüből is mindig eléred)

Befektetőkereső show a Youtube-on

Ezt nem szabad kihagynod! Az ötletgazdák a vállalkozás ötletüket 3 perc alatt kellett elmondaniuk egy szakmai zsűri előtt. A szakértők kérdeztek is tőlük.

Köszönöm, hogy olvasol, követsz!

Mándó Milán

Fotó: Envato License

 

Több száz millió a tét! Befektető kereső show döntő. Június 21. Ez nem egy unalmas üzleti rendezvény! Kattints ide!