A Minner.hu Marketing Roadshow-ja 2018-ban is több magyarországi helyszínen kerül megrendezésre a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottságával karöltve. Azzal a céllal jött létre a Marketing Roadshow, hogy szerte az országban a vállalkozások, marketingesek és leendő gazdasági területen dolgozók még jobb képet kapjanak a marketing lehetőségekről, az új trendekről.

Budapest/Debrecen/Győr/Szeged/Pécs/Kaposvár

Minner.hu, vagyis Mándó Milán marketing előadását hallhatjátok.

Tartalma: 

  • Marketing pszichológia
  • Online és offline marketing eszközök (pl. Facebook és Google hirdetés, tartalommarketing)
  • Esettanulmány – Egy konkrét példán keresztül mutatom be az itthon is használható marketing eszközöket, azok hatékony használatát.
  • Továbbá tippek, trükkök, amiket már az előadás után fel tudsz használni.

Részvétel díja: INGYENES, de regisztrációhoz kötött >>> www.minnerakademia.hu (vagy az alábbi időpontoknál a linkre kattintva)

Helyszínek és időpontok

A Minner és a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottsága

A Magyar Közgazdasági Társasággal összefogva hoztuk létre ezt az eseményt, hogy minél több hazai vállalkozó, leendő gazdasági vonalon elhelyezkedő egyetemista naprakész tudást szerezzen a marketinget illetően.

Az MKT Ifjusági bizottságának bemutatása

Miért csatlakozz? 

Az MKT Ifjúsági Bizottsága olyan önkéntes alapon szerveződő társaság, amely igyekszik szakmai alapokon egyesíteni a leendő, illetve már végzett közgazdászokat. 

TUDÁS  

Szakmai programjaink (Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója, előadások, tanfolyamok, szakmai viták stb.) kiváló lehetőséget nyújtanak a fiatal közgazdák tudásának bővítésére, szakmai fejlődésére. Ugyanakkor a fenti rendezvényeken lehetőség nyílik feltenni, megvitatni az adott témában megfogalmazott kérdések sokaságát. 

Rendkívül fontos, hogy szakmai programjaink ingyenesek, illetve esetenként jelképes anyagi hozzájárulást kérünk a résztvevőktől. 

SZAKMAI KAPCSOLATRENDSZER  

A szakmai programokon természetesen lehetőség nyílik személyes eszmecserére az előadókkal, elbeszélgetni velük különféle témákról. Mindez remek alkalmat kínál szakmai kapcsolatrendszered kiépítésére, fejlesztésére. 

INFORMÁCIÓ  

MKT IB-s tagságoddal rengeteg információ birtokosa lehetsz, programjainkról rendszeresen tájékoztatunk mind e-mailben, mind honlapunk segítségével. Tehát feladatod mindösszesen az, hogy figyeld a honlapunkat, az elektronikus postaládádat, és a rendezvényeken aktivitásoddal, tudásoddal járulj hozzá a szakmai program sikeréhez, színvonalának emeléséhez. 

BARÁTKOZÁS  

A rengeteg szakmai programon kívül lehetőség nyílik ismerkedésre, barátkozásra. Ezekhez a különféle teadélutánok, bálok, szakmai hétvégék (táborok) nyújtanak kiváló lehetőséget. 

Összefoglalva: 

Ha közgazdász diploma megszerzése előtt állsz, illetve már a kezedben van, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk! 

MKT IB Tagszervezetek 

Több száz millió a tét! Befektető kereső show döntő. Június 21. Ez nem egy unalmas üzleti rendezvény! Kattints ide!