Ingyenes országos marketing előadás. Gyere el a Marketing Roadshow-ra szeptemberben!

A Minner.hu Marketing Roadshow-ja 2018-ban is több magyarországi helyszínen kerül megrendezésre a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottságával karöltve. Azzal a céllal jött létre a Marketing Roadshow, hogy szerte az országban a vállalkozások, marketingesek és leendő gazdasági területen dolgozók még jobb képet kapjanak a marketing lehetőségekről, az új trendekről.

Budapest/Debrecen/Győr/Szeged/Pécs/Kaposvár

Minner.hu, vagyis Mándó Milán marketing előadását hallhatjátok.

Tartalma: 

  • Marketing pszichológia
  • Online és offline marketing eszközök (pl. Facebook és Google hirdetés, tartalommarketing)
  • Esettanulmány – Egy konkrét példán keresztül mutatom be az itthon is használható marketing eszközöket, azok hatékony használatát.
  • Továbbá tippek, trükkök, amiket már az előadás után fel tudsz használni.

Részvétel díja: INGYENES, de regisztrációhoz kötött >>> www.minnerakademia.hu (vagy az alábbi időpontoknál a linkre kattintva)

Helyszínek és időpontok

A Minner és a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottsága

A Magyar Közgazdasági Társasággal összefogva hoztuk létre ezt az eseményt, hogy minél több hazai vállalkozó, leendő gazdasági vonalon elhelyezkedő egyetemista naprakész tudást szerezzen a marketinget illetően.

Az MKT Ifjusági bizottságának bemutatása

Miért csatlakozz? 

Az MKT Ifjúsági Bizottsága olyan önkéntes alapon szerveződő társaság, amely igyekszik szakmai alapokon egyesíteni a leendő, illetve már végzett közgazdászokat. 

TUDÁS  

Szakmai programjaink (Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója, előadások, tanfolyamok, szakmai viták stb.) kiváló lehetőséget nyújtanak a fiatal közgazdák tudásának bővítésére, szakmai fejlődésére. Ugyanakkor a fenti rendezvényeken lehetőség nyílik feltenni, megvitatni az adott témában megfogalmazott kérdések sokaságát. 

Rendkívül fontos, hogy szakmai programjaink ingyenesek, illetve esetenként jelképes anyagi hozzájárulást kérünk a résztvevőktől. 

SZAKMAI KAPCSOLATRENDSZER  

A szakmai programokon természetesen lehetőség nyílik személyes eszmecserére az előadókkal, elbeszélgetni velük különféle témákról. Mindez remek alkalmat kínál szakmai kapcsolatrendszered kiépítésére, fejlesztésére. 

INFORMÁCIÓ  

MKT IB-s tagságoddal rengeteg információ birtokosa lehetsz, programjainkról rendszeresen tájékoztatunk mind e-mailben, mind honlapunk segítségével. Tehát feladatod mindösszesen az, hogy figyeld a honlapunkat, az elektronikus postaládádat, és a rendezvényeken aktivitásoddal, tudásoddal járulj hozzá a szakmai program sikeréhez, színvonalának emeléséhez. 

BARÁTKOZÁS  

A rengeteg szakmai programon kívül lehetőség nyílik ismerkedésre, barátkozásra. Ezekhez a különféle teadélutánok, bálok, szakmai hétvégék (táborok) nyújtanak kiváló lehetőséget. 

Összefoglalva: 

Ha közgazdász diploma megszerzése előtt állsz, illetve már a kezedben van, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk! 

MKT IB Tagszervezetek 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!