Még 10 heted van, hogy heti egyszer ingyen megjelenj több tízezer vállalkozó előtt

Ingyenes média megjelenés

Ilyen ingyenes médiamegjelenésről álmodtál mindig is! Akár cégként, akár magánszemélyként is ki tudod használni! Ketyeg az idő, minden héttel egyre kevesebb a lehetőséged, hogy a többi vállalkozóhoz hasonlóan kihasználd a következő lehetőséget! A MinnerX-ről van szó, ahová a Minner olvasó, MinnerAkadémia tanítványok küldhetik be a tartalmaikat, közleményeiket, reklámozhatják magukat rajta. Már több cég, magánszemély kihasználta ezt a megjelenést. Havi 90 000 ember, 27 000 vállalkozó elé kerülhet ki a tartalmad! Többen is, akik már tartalmat jelenítettek meg arról számoltak be, hogy sikerült sok látogatót átnavigálniuk a weboldalukra, előrébb kerülniük a keresőben a kulcsszavaikra, sőt vevőket, érdeklődőket, sőt üzleti partnereket szerezniük. És még csak az elején vagyunk! Szeptemberig van lehetőséged ebben a formában élni a Minner ajánlatával. Lássuk mi ez!

A lehetőség – MinnerX

A MinnerX külön menüpontban található, ide kerülnek ki azok a tartalmak, közlemények, blogbejegyzések, amikor te küldetek be. Miután elolvastad azt a cikket, nézd meg, hogy a többiek mivel készültek már. Így jelensz meg (egy példa képernyőfotó):

Feltételek a megjelenéshez – A MinnerX ajánlat

 1. Legyél MinnerAkadémia felhasználó, tanuló. Legalább 10 000 forint értékben kell venned videós kurzust. Ugye milyen jó áron van? A hasznos üzleti kurzus mellé még kapsz egy ilyen lehetőséget is!
 2. Heti egy tartalmat küldhetsz be. Segítünk ötletelni is, lehet benne reklám, de természetesen az a legjobb, ha valamilyen hasznos tartalom.
 3. Szeptemberig áll ez az ajánlat, addig fogadunk be heti egy tartalmat. Tehát, ha most kezded, akkor 11 tartalmat tudsz beküldeni. Ha jövő héten, akkor már csak 10 tartalmat, ha utána akkor már csak 9.
 4. Mi lesz szeptember után? Változnak a feltételek, mivel ez egy pilot projekt, és látnunk kell, hogy mennyi tartalmat bír el a rendszer, mennyit küldtök be és hogyan tudunk még jobban kiszolgálni titeket.

Mit jelent ez? Lépned kell most!

Milyen tartalmakkal tudsz megjelenni? Ötletek

Mekkora tartalmat küldhetek be? Milyen formátumban?

Igazából bármekkora lehet, a tartalmakat a Google is indexálja, tehát SEO-ban (keresőoptimalizálás) is egy erős linket kapsz a Minnertől. Persze akkor, ha linkeled a weboldaladat, amit természetesen lehet! Word formátumban küldöd akkor csak egyszerűen bemásolom, képet is tudsz küldeni hozzá, videót vagy közösségi média posztot pedig beágyazom. De bárhogy küldheted, akár szövegként is chaten, vagy emailben).

Milyen tartalmat küldjek be? Poszt ötletek a MinnerX-hez

Fontos! Minden tartalomhoz odakerül ki írta, mi a cége, linkeljük (vagyis te) a weboldalad, mindenképpen írj hozzá kis körítést is, sőt a posztod végén reklámot.

 • Lényegében használd úgy a MinnerX-et, mintha
  • közleményt küldenél be egy média oldalhoz,
  • vagy ez lenne a te szakmai blogod, céges blogod, amit nem a konkrétan a fogyasztóknak, hanem a partnereknek, vállalkozóknak szánsz. Természetesen, akik ezt nézik ugyanúgy fogyasztóid lehetnek, illetve a cél természetesen az üzleti kapcsolatok szerzése is. Látni, hogy más mit csinál, segíteni egymást…
 • Blogtartalmad ajánlása. Mindegy milyen témában írsz érdekes lehet számunkra! Ha nem üzleti téma akkor is. Itt egy példa, Kovács Eszter írása: Ezeket olvasd el, ha növelni szeretnéd a céged méretét, vagy hatékonyságra törekednél
 • Könyvajánló – Olvastál egy jó könyvet, akkor írj róla ajánlást
 • Rendezvény beszámoló
  Résztvevőként: Voltál egy eseményen, expón, kiállításon és arról egy beszámoló – Tudod ezzel még mutathatod is, hogy te aztán aktív vagy, jársz, kapcsolatot építesz. Írd le mit hallottál, mit láttál, mit tudtál meg…
  Szervezőként: Írd le milyen volt, csinálj belőle esettanulmányt, vagy előadások összefoglalóját… bármi jöhet.
 • Tegyél fel kérdést, kérj segítséget a MinnerX-ban a többi olvasótól
 • Esettanulmány: Mutass be bármit, ami a vállalkozásoddal kapcsolatos akár rövid, akár hosszú esettanulmányban. Legyen az egy népszerű Facebook posztod, vagy egy teljes kampányod, egy új termék megszületése, vagy egy új alkalmazott felvétele, a munkád kiszervezése… Amint látod bármi jöhet, amiről be tudsz számolni.
 • Mutasd be Facebook kampányodat, vagy Instagram kampányodat, vagy csak egyszerűen küldd be azt a posztot, amit látod, hogy népszerű és még itt is meg akarod picit tolni a MinnerX-ben.
 • Reklámozd az elkészült chatbotodat – Fontos ez csak azoknak él ez a lehetőség, akik a chatbot képzést a MinnerAkadémián keresztül tanulták. Részletek ide kattintva!
 • Küldj be szektor híreket! Mármint arról a szektorról bármilyen információ, hír amiben te tevékenykedsz. Ha mezőgazdaság, akkor olyan, ha vendéglátás, akkor olyan hírek…
 • Írd ki milyen üzleti kapcsolatokat akarsz szerezni. Hirdesd ki, hogy jelentkezzen nálad aki …xy… nal foglalkozik ,vagy van olyan ismerőse, kapcsolata, aki azzal amit írtál és jelentkezzen nálad.
 • Számolj be bármiről, ami a vállalkozásoddal kapcsolatban történik, valamilyen tapasztalat, vagy gondolat, vagy olyan tudás, amit úgy érzed le kell írni! Vagy olyan történet, sztori, meglepő vagy bosszantó dolog amivel találkoztál.
 • Nézd meg a többiek mit küldtek be! >>> MinnerX

Fotó: Envato License

2020-as vállalkozási ötletek szeptember 30-tól a Minner hírlevélben!

Iratkozz fel most! A hétfőnként kiküldött Minner hírlevélben az üzleti hírszemle mellett a 2020-as üzleti ötleteket, trendeket is első kézből olvashatod! Feliratkozás