Így lesz 1 héten belül pénzt termelő chatbotod

Chatbot készítés

Gondolkodtál már chatbot indításon? Akkor itt az ideje belevágni! Már ebben az évben érdemes elkezdeni. Nem kell egyszerre mindent megcsinálni, chatbotnál is érdemes agilisen “fejleszteni”. Azért írtam idézőjelben, mert nem kell hozzá programozói tudás, hogy a cégednek chatbotja legyen. Úgy írom ezt a cikket, hogy már 3700 chatbot feliratkozónál járok és több tízezer üzenetet küldött ki a rendszer, nem beszélve a profitról, amit ezen keresztül szereztem. Na lássuk is, hogy lesz rövid időn belül chatbotod, sőt feliratkozód.

A Minneren ingyen reklámozhatod majd az elkészült chatbotodat! Olvasd el hogyan!

  1. Meg kell ismerned a chatbot rendszereket, a kezelőfelületeiket. A két legnépszerűbb chatbot platform a ManyChat és Chatfuel. Hasonlóan működik mindkettő rendszer.
  2. Lépésről lépésre megtanulhatod a chatbot készítést a MinnerAkadémia képzésével. Több száz órát megspórolhatsz vele, ha a képzésben található útmutatásokat követed. Egy chatbot szakértő fog oktatni, Szabó Csenger, aki mögött már több ezer órányi chatbot készítés, tervezés van.
  3. Készítsd el az első verziót, legalább egy funkciója legyen a chatbotodnak! Majd jelezd nekünk a MinnerAkadémián keresztül és készítünk hozzá egy tartalmat, amivel a chatbotodat és a cégedet is reklámozhatod, akár több cikked is lehet a későbbiekben. Ez csak azoknak szól, akik MinnerAkadémia hallgatók. A 39 000 Forintos képzéssel így máris több százezer forintnyi reklámhelyhez is hozzájutsz ingyen.
  4. A MinnerX-ben, a Minner új felületén pedig reklámozni tudod a chatbotodat. Nézd csak meg, már több vállalkozó is posztolt egyéb témákban. >>> MinnerX
    Itt fogsz megjelenni, itt reklámozod majd a chatbotodat:
  5. Oktatás nélkül is meg tudom csinálni? Igen, persze csak az hosszabb idő, és akkor nem jár hozzá az ingyenes megjelenés a Minneren. És így nagyobb is a motivációd!

Kattints ide és vágj bele az oktatásba most! 1 hét múlva pedig várjuk a chatbotodat!

Cikkek, amik meghozzák a kedvedet:

Fotó: Envato License

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!