KezdőlapGazdaság és üzletMi történt a bitcoinnal? Ideje beszállni újra?

Mi történt a bitcoinnal? Ideje beszállni újra?

-

A bitcoin árfolyama tartósan 400 dollár alá került. Szeptember 16-án nagy forgalom mellett csökkent az árfolyam az előbb említett ár alá. Egyre több webáruház és egyéb szolgáltató is elfogadja a bitcoint, így nem gondoljuk, hogy a 400 körüli ár lenne a reális. Persze az 1000 dollár is túlzó ár volt, véleményünk szerint a 600-700 dollár közé fog beállni egy bitcoin.

Már hazánkban is van ATM, és egyre több országban lehet venni készpénzért is bitcoint.
Az alábbi grafikont az okcoin.com-ról másoltuk ki. Most már a forgalom több mint 60%-át a kínai felhasználók bonyolítják. Az előbb említett bitcoin tőzsdén naponta 20-30 ezer bitcoin cserél gazdát. Európa a 3-5%-os  forgalommal nagyon le van maradva a többi térségtől.

bitcoin_szept

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek