Mi történt a bitcoinnal? Ideje beszállni újra?

A bitcoin árfolyama tartósan 400 dollár alá került. Szeptember 16-án nagy forgalom mellett csökkent az árfolyam az előbb említett ár alá. Egyre több webáruház és egyéb szolgáltató is elfogadja a bitcoint, így nem gondoljuk, hogy a 400 körüli ár lenne a reális. Persze az 1000 dollár is túlzó ár volt, véleményünk szerint a 600-700 dollár közé fog beállni egy bitcoin.

Már hazánkban is van ATM, és egyre több országban lehet venni készpénzért is bitcoint.
Az alábbi grafikont az okcoin.com-ról másoltuk ki. Most már a forgalom több mint 60%-át a kínai felhasználók bonyolítják. Az előbb említett bitcoin tőzsdén naponta 20-30 ezer bitcoin cserél gazdát. Európa a 3-5%-os  forgalommal nagyon le van maradva a többi térségtől.

bitcoin_szept

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!