Minner állásajánlat: Média munkatársat keresünk

A Minner média részlegéhez keresek egy új munkatársat. A feladatot tartalomkészítés is lesz, de nem kell ettől megijedni, hiszen nem kell azonnal mindent egyedül csinálnod. Velem, Mándó Milánnal fogsz dolgozni nap mint nap, remélem sokat fogsz majd tanulni mellettem.

Akár 4, de 8 órában is tudsz nálunk dolgozni. Szóval ha egyetem mellett jönnél hozzánk az is lehetséges, de ha egyből 8 órában tudsz jönni az is teljesen jó nekünk. A lényeg, meg akarjuk találni a következő csapattársat. Az állás további részleteit megtalálod a videóban.

A jelentkezés első feltétele, hogy nézd meg a fenti videót, ahol elmondom mi lesz a feladat, mit kell csinálnod majd, mit kell tudni az állásról.

A következő lépés, hogy kitöltsd az alábbi űrlapot, a videóban mondok hozzá instrukciókat.

A következő forduló egy személyes találkozó lesz élőben vagy Zoomon (vagy Google Meets). Majd következik egy csoportos feladat a legjobb 6 jelentkezővel. Aztán döntünk is nagyon-nagyon gyorsan! Várhatóan január közepén, február elején fogsz csatlakozni a Minnerhez, amennyiben rád esik a választás.

Adatkezelési tájékoztató: https://www.minner.hu/adatkezelesi-szabalyzat/

Jó, hogy olvasol!
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!