MLM a tőzsdén

Caption of image

A Nu Skin Enterprises Inc részvényárfolyama ebben az évben a felére csökkent. Kínában vádolták meg a céget piramisjátékkal, és ezt a piac nagy eséssel reagálta le az év elején, de a vádak nem bizonyosodtak be.  Mégis a kínai piac lesz az egyik legjelentősebb értékesítési piaca az elkövetkező években a társaságnak, ezért is figyelték a befektetők a kínai híreket. Bárki bármit mond, akkor is mondhatjuk, hogy a cég MLM-eseket alkalmaz, ügynökök révén jut el a leggyorsabban a fogyasztókhoz.
Ez más hasonló cégeknél is bevált, például az Avon termékek értékesítése is így működik. És persze a saját ügynökeik is vásárolják a termékeket, ez is garantálj a fogyasztást. Sok új technológiát is használ a cég, tehát érdemes oda figyelni az árfolyamára.

A Kínai hatóságok fél millió dollárra büntették a céget, ez a vártnál kevesebb és a nyereséghez képest elenyésző a büntetés mértéke. (2013-ban 365 millió dollár nettó nyereséget értek el.)

nuskin

Forrás: finviz.com

Az árfolyam nem tudta átlépni a 100-as értéket, de hosszútávon újra visszaállhat emelkedő pályára az árfolyam. A tegnapi nap 18%-ot emelkedett a zárásig.
A 70-es szint egy jó támasz lesz az árfolyamnak. A 110-es szint a következő ár lehet, ahol “megpihenhet az árfolyam.
Nagyobb elemzők, mint pl a Deutsche Bank még év eleji esés után vételre javasolták a részvényt, és egészen 130 dollárig várják.
A Nu Skin azon cégek egyike, akik ki tudják használni az MLM adta lehetőségeket, és olyan terméket adnak amire szükségük lehet az embereknek.
Nem véletlen, hogy a pénzügyi cégek közül páran most kezdték felfedezni az MLM-ben való értékesítés előnyeit, mivel így lehet a leggyorsabban és legköltséghatékonyabban eljutni az ügyfelekhez.

Hirdetés
[sam_ad id=”7″ name=”fekvo banner” codes=”true”]

Egy pénzügyi termék esetén (befektetés), ami ráadásul online, ott a hálózati értékesítés a leggyorsabb,  és a világ bármely területére rövid időn belül el tud jutni. Így az értékesítő hetek alatt nemzetközi ügyfélkörrel tud rendelkezni, és nagyon gyorsan tud nemzetközileg is komoly pénzt zsebre tenni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!