Most érdemes venni, zsákolni a bitcoint?

1,5 milliárd forintot loptak el januárban a Bitstamp bitcoin pénztárcákról. A cég közleményéből kiderült, január 4-én az előbb említett összegnek megfelelő bitcoint raboltak el illetéktelenek. A cég megtéríti a kárt, a nyomozás azóta is folyik.

Közben a bitcoin árfolyama tovább esett, és jelenleg 237-240 dollár egy bitcoin. Úgy látszik a többség túlreagálta a hírt. Tény, hogy egy újabb botrány, és több bitcoin tulajdonosban is felmerülhet a biztonság kérdése. De ugyanannyi a kockázata a bankkártyáknak, online bankolásnak is. Sőt a cég megtéríti a kárt is.

Mi ebből a konzekvencia?

  1. alacsony a bitcoin ára, a piac túlreagálta
  2. “kitermelési” összeg alatt van jelenleg a bitcoin árfolyama

Jelenleg 350-360 az a bitcoin ár, ahol érdemes bányászni a bitcoint. Ezt már ipari mennyiségben teszik, otthon nem is érdemes hozzá fogni, max felhő segítségével.  Na, de lehet az árfolyamára spekulálni. Egyszerűbb, mint bányászni. A mostani 237 dolláros ár jó beszállási lehetőséget kínál.
Igaz kockázatos, de itt spekulálunk, nem simogatjuk a bankbetétünket. 45% hozam lehetőség kínálkozik tehát, mivel a kitermelés ára folyamatosan feljebb tolódik, és drágább lesz.

Forex cégeknél is lehet kereskedni bitcoinnal. Írd be googlebe, hogy bitcoin trade, és máris találsz sok találatot, céget.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!