NEMet mondani üzleti együttműködésre? Baltával mentünk! – Minner üzleti vlog #2

Milyenek egy teljesen digitális vállalkozás mindennapjai? A minner.hu működésébe is betekintést kaptok, de még inkább az általunk működtetett projektek részleteibe, továbbá a körülöttünk lévő sikeres vállalkozókkal készült beszélgetések is tartogatnak izgalmakat. Első adásban milliárdos is volt, most kicsit másról szólt az adás. A baltadobálás rész külön izgalmas volt (végén van a videónak). A mostani vlogban érdekes téma, hogy milyen együttműködésre mondunk nemet és mire igen. Ezt üzletemberként tudnod kell mérlegelned, felmérned. Na, de ez nem ilyen száraz a videóban!

Beszámolok a Kvizzy tesztvállalkozásom haladásáról is, továbbá lehet, hogy egy új nagy hal akadt a horgunkra, méghozzá egy világmárka!

Ha nem tölt be a fenti videó, akkor nézd meg Youtube-on ide kattintva!

Jó, hogy olvasol!
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!