Növekedett a Burger King nyeresége

Már több külföldi oldalon is olvastam, hogy a Burger King eléggé lekörözte a McDonald’s-ot. A részvénye sokkal jobban növekszik, a nyeresége is növekedni tud. Igaz, a Mekinek helyzeti előnye van, mert bárki, aki gyorsétteremre gondol egyből az előbb említett cég jut eszébe, de a Burger King az egyik legnagyobb konkurenciájuk. Az első negyedéves gyorsjelentés szerint a bevételei, és a nyeresége is az elvártak szerint alakult. Ez jó hír a befektetőknek és az árfolyam is újra emelkedésnek indulhat. A cég a költségcsökkentései miatt tudott jó eredményt produkálni.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Az elmúlt időszak elég rosszul sikerült a gyorsétteremláncoknak Amerikában. A rossz időjárás miatt nem csak, hogy sokszor kellett bezárniuk, még a fogyasztók se mentek be a gyorsétterembe olyan intenzitással, mint szoktak. Ez mindegyik cégnél rányomta a bélyegét a negyedéves számokra.

A Burger King (BKW) részvényárfolyama egy csatorna széléről pattant vissza. A jó negyedéves jelentés miatt, illetve a piaci várakozások miatt az elemzők inkább emelkedést várnak. A következő negyedév jobb lehet a gyorsétteremláncoknak, mivel az időjárás már nem szólhat közbe, és ez az időszak nagyobb forgalmú is szokott lenni.

Olvasd el a többi részvény elemzésünket is, nem bánod meg! 

burger_king_april

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!