KezdőlapGazdaság és üzletŐk milliókat keresnek Kinder tojás bontogatásból! - (magyarok)

Ők milliókat keresnek Kinder tojás bontogatásból! – (magyarok)

-

Nem abból szerzik a pénzüket, amire először gondolnál. Nem kibontogatják, és eladják a Kinder figurákat, játékokat, annál sokkal érdekesebb dolgot csinálnak. Először is jöjjön egy extra információ. Tudtad, hogy az USA-ban nincs kindertojás? Azért nem lehet, mert édességbe nem lehet játékot rejteni (beletenni.) Ez az infó azért is fontos, mert így még érdekesebb, hogy a Kinder tojás bontogatós videókat naponta több millióan nézik. Igen, erről van szó. Egy magyar csapat Youtube csatornát üzemeltet, ahol csak annyit csinálnak, hogy Kinder meglepetést csomagolnak ki, és felveszik videóra.

Ez a Youtube csatorna a SurpriseToys (magyarokhoz köthető a csatorna). Több mint 2,7 millió feliratkozó, napi átlag közel 1 millió videó megtekintés, 65 felöltött videó!!! Mivel itt maximum a Kinder tojás lehetne szponzor, így a google /youtube hirdetésekből szerzik a bevételüket a vloggerek. A videó alatt folytatom!

Annyit már sikerült kiderítenem, hogy a vloggerek mögött a HD Marketing csapata áll, akik főleg Youtube videókra specializálódott marketing ügynökség (Youtube marketing). Tehát nem véletlen, hogy ilyen sikerre vitték, a 65 videónál valószínűleg már az elején figyeltek arra, hogy a YT keresőjében az elején legyenek. Jah igen, még 4 éves sincs a csatorna, 2012. november 17-én indult.  Érdekes egy ötlet, és a napi közel 1 millió átlag megtekintésből már bőven napi 100 000 forint bevételre tehetnek szert. De erről érdeklődni fogok a HD Marketingnél, hogy mi ez a projekt, mit kell tudni róla… Ezzel fog frissülni a cikk. Még mindig le vagyok döbbenve, hogy ilyenből….,ahh tudod mire értem.

Hasonló érdekes ötleteket keresel? A Minner készített egy ötletbörzét >>>Ezek a Youtube csatorna, videó ötletek milliókat hozhatnak neked

 

Youtubehoz kapcsolódó vállalkozás ötleteket:
Indíts válllakozást: 132. ötlet – videoblogger portál, vlogger média
Indíts vállalkozást: 120. ötlet – Vlogger, videóblogger keltető
Indíts vállalkozást: 74. ötlet – Termék, szolgáltatás tesztelő blogger
Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon
Indíts vállalkozást: 59. ötlet – Vlogger

Ez a tartalom is érdekelhet: 
Top 100 magyar Youtuber – Nézd meg, mi kell a népnek! Illetve, hogy mennyit keresnek havonta.

Fotó: Toys Surprise

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek