Ők milliókat keresnek Kinder tojás bontogatásból! – (magyarok)

Nem abból szerzik a pénzüket, amire először gondolnál. Nem kibontogatják, és eladják a Kinder figurákat, játékokat, annál sokkal érdekesebb dolgot csinálnak. Először is jöjjön egy extra információ. Tudtad, hogy az USA-ban nincs kindertojás? Azért nem lehet, mert édességbe nem lehet játékot rejteni (beletenni.) Ez az infó azért is fontos, mert így még érdekesebb, hogy a Kinder tojás bontogatós videókat naponta több millióan nézik. Igen, erről van szó. Egy magyar csapat Youtube csatornát üzemeltet, ahol csak annyit csinálnak, hogy Kinder meglepetést csomagolnak ki, és felveszik videóra.

Ez a Youtube csatorna a SurpriseToys (magyarokhoz köthető a csatorna). Több mint 2,7 millió feliratkozó, napi átlag közel 1 millió videó megtekintés, 65 felöltött videó!!! Mivel itt maximum a Kinder tojás lehetne szponzor, így a google /youtube hirdetésekből szerzik a bevételüket a vloggerek. A videó alatt folytatom!

Annyit már sikerült kiderítenem, hogy a vloggerek mögött a HD Marketing csapata áll, akik főleg Youtube videókra specializálódott marketing ügynökség (Youtube marketing). Tehát nem véletlen, hogy ilyen sikerre vitték, a 65 videónál valószínűleg már az elején figyeltek arra, hogy a YT keresőjében az elején legyenek. Jah igen, még 4 éves sincs a csatorna, 2012. november 17-én indult.  Érdekes egy ötlet, és a napi közel 1 millió átlag megtekintésből már bőven napi 100 000 forint bevételre tehetnek szert. De erről érdeklődni fogok a HD Marketingnél, hogy mi ez a projekt, mit kell tudni róla… Ezzel fog frissülni a cikk. Még mindig le vagyok döbbenve, hogy ilyenből….,ahh tudod mire értem.

Hasonló érdekes ötleteket keresel? A Minner készített egy ötletbörzét >>>Ezek a Youtube csatorna, videó ötletek milliókat hozhatnak neked

 

Youtubehoz kapcsolódó vállalkozás ötleteket:
Indíts válllakozást: 132. ötlet – videoblogger portál, vlogger média
Indíts vállalkozást: 120. ötlet – Vlogger, videóblogger keltető
Indíts vállalkozást: 74. ötlet – Termék, szolgáltatás tesztelő blogger
Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon
Indíts vállalkozást: 59. ötlet – Vlogger

Ez a tartalom is érdekelhet: 
Top 100 magyar Youtuber – Nézd meg, mi kell a népnek! Illetve, hogy mennyit keresnek havonta.

Fotó: Toys Surprise

Kipróbált módszereket mutatunk be videókon keresztül. Ha ennyi mindent kapsz ingyen a Minneren, képzeld milyen izgalmas anyagok vannak a fizetős képzésekben! Nézd meg legújabb anyagainkat a MinnerAkadémián! Kattints ide!
Avatar
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Ezen nagyot mosolyogtam, tényleg zseniális húzás! 1 eurót fektettek cégekbe egészen alacsony részesedésért cserébe, 500 startupba fektetett így be a Unicor VC kockázati tőke társaság. Viszont ezzel elérte, hogy többször is egy lapon említsék őket nagyobb tőketársaságokkal, mert ezek a média egyébként is szeret írni, főleg ha unikornisok (gigantikus startup) lettek adott cégekből. És felsorolják kik is nyertek az üzleten.

A Unicor VC-től nem lehet azt a tényt elvenni, hogy olyan vállalatokba fektet, amelyek rövid időn belül 1 milliárd euróst értékelést érnek el. A Top kockázati tőkebefektetők között említik a céget mindig. Ez megnyitotta a kaput nekik már több helyen is.

Imádom az ilyet! És most ez többszörös hatású volt, mert márkaépítést is sikerült elérniük, nem csak figyelmet kapniuk.

Gerillamarketingről itt olvashatsz, sőt podcast is egyben: Emlékszel a Minner wifis gerillamarketingjére? És a kávésra? Gerillamarketing példák [podcast]

Forrás: Haszon

MinnerInstant

Ahogy már tavaly felreppent a hír, a cég megváltoztatja a nevét. Főleg a politikai korrektség miatt. Ezt írják oldalukon:

Meghallgattunk. És tanultunk. Bár ez soha nem állt szándékunkban, megértjük, hogy a csomagoláson szereplő ember képe szolgasághoz kapcsolódó képeket idéz, és azt is, hogy az Egyesült Államokban az “Uncle” szó bizonyos időkben fekete emberekre utaló pejoratív kifejezésként élt. A nevünket Ben’s OriginalTM -ra cseréljük, és többé nem szerepeltetjük a képet a csomagolásunkon, hogy még befogadóbbá tegyük a márkánk arculatát.

Továbbiak erről a témáról A politikai korrektség akkor is érték, ha beleszól a vállalkozásunk életébe?

MinnerInstant

Most a pandémia alatt sokan csinálják, pedig nem szabályos, és nem felel meg az írásbeliség szabályának az e-mailben elküldött, majd aláírt és bescannelt szerződés. Persze keveset találkozunk ilyen bírósági üggyel, vagy nem érint minket, kisebb KKV-kat.

Megoldás lehet, ha áttérsz online, e-szerződésre, e-aláírásra. Körbejártuk és bemutattuk a témát: Így működik az online szerződés, aláírás. E-szerződéskötés útmutató

MinnerInstant

Nem rendelnék a nyár környékén! Július 1-től már vámoltatni kell a 22 euró alatti rendeléseket is. Kb. 40 millió csomag érkezik így harmadik országból melyek 3/4-e 22 euró alatti csomag. Persze pont azért is hozták be a szabályt, mert lehetséges nem is annyi a csomag értéke, mint amennyi rá van írva. Nos nincs még álláshirdetési dömping a postánál vámügyintézésre, vagy logisztikai munkásra. Pedig ennyi csomagot végigvinni, nem lesz egyszerű, főleg a vevőnek is be kell kapcsolódnia a vámeljárásba, ahogy azt nagyobb értékű rendeléseknél megszoktuk.

Erről cikk: 2021-től vége a 22 euró alatti áfamentességnek. Például a kínai rendeléseknél és még vámkezelés…

Forrás: MTI


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek