Promóciós oldal készítése néhány óra alatt, lépésről lépésre. [videó]

Biztosan láttad már a Minner ingyenes landing page készítőjét. Programozói tudás nélkül, könnyedén tudsz készíteni vele promóciós oldalakat. Felvettem videóra (gyorsítva vannak a részek) azt, ahogyan elkészítek egy ilyen promóciós oldalt. A videónál belinkelem a végeredményt is, de azért, hogy biztosan megmaradjon az utókornak, egy képben is lementem.

Promóciós oldal készítés lépésről lépésre – videó

Néhány hasznos információ:

  • Vannak részek, amikor beszélek
  • A gyorsított részek 5-8-szoros gyorsítással lettek elkészítve (érdemes megnézni azt is, hátha látsz valami hasznosat).
  • Adok segítséget a szövegek kitaláláshoz is, az a rész nagyon fog tetszeni!
  • Az elkészült landing page linkje, kattints ide!

Már bővül az ingyenes landing page készítőhöz tartozó leírások, használati útmutatók száma

A szerkesztőben, a Segítség menüpontban éred el a súgóoldalakra kattintva.

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!