Minner weboldal szerkesztő használata, feltételek, tudásbázis

FONTOS! SAJNOS A RENDSZERBEN SOK HIBA VAN, NE EZT HASZNÁLD

Úgy döntöttünk, hogy nem ajánljuk tovább ezt a rendszert. Tudom jó volt, hogy ingyen adtuk, de sajnos sok hibája kiderült a rendszernek. Nyerni mindenki nyert vele, mert valaki pénzt keresett, valaki dolgozott a landing page-én és azt másol meg tudta valósítani. A munka nem vész kárba. Nemsokára ajánlani fogunk más rendszereket. Amit könnyedén és jobban használni tudsz. 
Addig használd például az Elementor-t, Wix-et, WordPress-t. 

Köszönöm a türelmeteket! Milán

Feltételek

 • Május 31-ig ingyenesen használható. Figyelem ez egy BÉTA verzió! Minden jól működik rajta, de hibák előfordulhatnak.
 • A rendszert használd bátran, a felhasználókat nem keressük meg ajánlattal, nem küldünk spamet. Csak csináld és keress pénzt!
 • Tilos illegális termékek reklámozása.
 • A weboldalak tárhelyét a Minner biztosítja, azzal nem kell törődnöd. Az elkészült oldaladra tudod irányítani a domained (tipp aldomaint szoktunk használni. pl. landing.cegnev.hu – Ennek beállítása lejjebb!
 • A weboldalad nem kerülhet törlésre (kivéve illegális dolgok reklámozása esetén). A most elkészült weboldalaidhoz május 31. után is hozzáférsz.
 • Béta rendszer, tutorialok, segítségek ide kerülnek

Használata, gyors áttekintő

A szerkesztő fő területei:

 • Témák: Előre elkészített sablonok, amikkel így könnyebb neki kezdeni a landing page készítésnek (weboldal készítésnek). A témák is teljesen testre szabhatóak, korlátlanul alakíthatóak.
 • Szakaszok Ezek a külön álló blokkok a weboldalon. Több előre dizájnolt, funkciókkal feltöltött szakasz közül választhatsz, könnyen hozzá tudod adni a weboldal egyes részeihez. Legyen az akár egy térkép, vagy űrlap, vagy szolgáltatás bemutatása, ártábla…
  Az elrendezés bár korlátozott, de az előre összeállított szakaszokból bizton megtalálod, ami kell. És te jó ég mennyi minden beállítható!
 • Elemek: A szakaszon belül lévő dolgok:
  • Főcím
  • Alcím
  • Szövegek
  • Képek
  • Gombok
  • Űrlapok
  • Widgetek (FB, süti…)

Erről lesznek majd videók, leírások. Egyébként is pofon egyszerű használni. Itt éred el a szerkesztőt (regisztráció nélkül is lehet kattintgatni).

Domain átirányítás, összekötés – Így kerül hozzád a weboldal

A weboldalad, landing page-ed a Minner tárhelyén lesz tárolva. Össze tudod kötni a domaineddel, weboldalad címével így a te domaineden jön be az oldal, de egyébként a Minneres linket is kapsz. Érdemes átirányítani.
Javaslat aldomaint használni! pl. landing.cegnev.hu
Vagy például van egy webshopod és hozzá szeretnél landing page-eket. Akkor landing.webshopodneve.hu , vagy kampany.webshopodneve.hu
De a fődomaint is össze tudod kötni, mivel alapjába véve ez egy weboldal szerkesztő. DE! Mi főleg landing page készítésre használjuk.

Aldomainra átirányítás (teljes domain átirányítás lejjebb):


Van egy főoldalad, például webshopod, és kampányokat landing pageken keresztül szeretnéd megoldani. Elkészíted a Minnner ingyenes szerkesztőjével (akár több oldalt is), majd összekötöd egy újonnan létrehozod aldomaineddel. Lássuk!


1. lépés: Kattints a jobb felső sarokban a közzététel gombra (közben már menti egyébként az oldalad, de előtte jó ha beregisztrálsz).

This image has an empty alt attribute; its file name is landing-page-domain-osszekotes-1-2-720x347.png

2. lépés: Adj nevet az oldaladnak (ékezet nélkülit)

This image has an empty alt attribute; its file name is landing-page-domain-osszekotes-2-720x327.png

3. lépés: Létrehozta az oldalt, generált egy Minner linket, ahol már elérhető a publikus landing paged. Ha átirányítod majd az oldalt akkor is bejön a Mnner linken is, és a te domaineden is. Itt is felkínálja a domain összekötést, de alatta látod (és már észrevetted, hogy egyébként a jobb sarokban a közzététel gomb fölé húzva az egeret szintén kiírja (alsó kép).

This image has an empty alt attribute; its file name is landing-page-domain-osszekotes-3-2_LI-720x337.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is landing-page-domain-osszekotes-4-720x325.png

Kattints az ingyenes összekötésre!

4. lépés: Írd be a domain neved, ebben az esetben aldomain-nel dolgozunk.
pl.: kampany.domaineved.hu

5. lépés: A tárhely szolgáltatódhoz lépj be. Keresd meg a domain beállításokat (ha nincsen meg, akkor érdeklődj a tárhely szolgáltatódnál – mondd, hogy aldomaint szeretnél beállítani, átirányítani)..


Ez a lehetőség nem elérhető már! A szerkesztő hamarosan megszűnik!

Teljes domain átirányítás

Ez a lehetőség nem elérhető már! A szerkesztő hamarosan megszűnik!

Https átirányítás, SSL tanúsítvány

Ezt a kódot kell betenni a head-részbe. Majd ne felejtsd el a jobb sarokban a közzétételnél frissíteni az oldalt.

<script language=”JavaScript”> if(window.location.protocol != ‘https:’) { location.href = location.href.replace(„http://”, „https://”); } </script>

Mindez képeken:

A Haladó beállításokra kattintva feljön ez az ablak, a kódot ide másold:

Ez a rész még feltöltés alatt!