KezdőlapTőzsdeRészvénykibocsátás előtt a Wizz Air, pont jókor

Részvénykibocsátás előtt a Wizz Air, pont jókor

-

Bármelyik hazai brókercégnél tudsz vásárolni Wizz Air részvényt. Erről cikk: Hogyan tudok tőzsdén kereskedni? Részvényt venni?

A Wizz Air reggel jelentette be, hogy a londoni tőzsdére fogják bevezetni a részvényét. A részvénykibocsátás (IPO) várható összege 150 millió euró lesz. A cég új részvényeket is kibocsát, de a régi tulajdonosok is adnak el a részvényeikből. A cég az ukrán válság miatt csúsztatta el a részvénykibocsátását, de a Wizz Air bevételei egyre jobban alakulnak az alacsony olajárnak is köszönhetően.

A pontos időpontról még fogunk titeket tájékoztatni. Illetve a fontosabb információkról. Érdemes e beszállni, hol tehetitek ezt meg…
Az Alibaba részvénykibocsátásához hasonlóan, a Wizz Air részvénykibocsátás linken el tudjátok majd érni az újabb híreket.

Addig is olvasd el, miért szárnyalnak a légitársaságok részvényei.

Foto: wikipedia.org
Forrás: Financial Times

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek