Az elkövetkező 2-3 hétben ki akarok valamit próbálni és letesztelni. Úgy tudsz segíteni nekem, hogy heti 3-4-szer is felnézel a minner.hu-ra, vagy többet olvasol ebben a hónapban, januárban. Például megjelenik előtte egy Facebook poszt, akkor kattints rá! De van itt újítás, amivel meghozom a kedved! Először röviden leírom, hogy miről van szó, aztán hosszabban is kifejtem.

Röviden:

 1. Nézz fel többször a Minner főoldalára! Napi 2 új cikkel készülök neked, így mindig lesz előtted friss, ropogós, érdekes üzleti cikk.
 2. Görgess lejjebb a Minner Instant részhez is a főoldalon, vagy kattints a menüre. Napi 3 új rövid poszt kerül ide, amit a menüből is elérsz. Egyébként minner.hu/instant a linkje.
 3. Inspirálódj a tartalmakból, ami tetszik, oszd meg az ismerőseiddel. Olyan tartalmakat írok, amit bátran továbbadhatsz.
 4. Miért kell ez? Fel akarok mérni valamit. Lent leírom, sőt további tippeket kapsz Minner fogyasztásra.

Legyen ez amolyan januári Minner Challenge számodra.

Hosszabban

 1. Napi 2 cikk kerül fel a Minner főoldalára. Érdemes beletenned a napi rutinodba azt is, hogy a főoldalra kattintasz. Vagy egy cikk elolvasása után kattints a logóra, egyből a főoldalra dob. A cikkek után is megtalálod a friss cikkeket az ajánlóban. Nézd meg ezeket!
 2. A Minner Instant – Az új kedvenced lesz. Tavaly indítottam, de most jövök bele igazán.
  Rövid üzlettel kapcsolatos hírek, posztok, gondolatok. Gyors fogyasztású tartalmak. Egyrészt megduplázom vele a Minner tartalmait, másrészt jobban ki tudlak titeket szolgálni. A főoldalon itt találod (kék nyilat kövesd a képen).

  Továbbá a cikkek mellett (számítógépen nézve) mindig a jobb szélén van a legfrissebb Minner Instant poszt. Mobilon a cikkek végén jön az a blokk a cikkajánló alatt. Míg a mobil főoldalon a legfrissebb 15 cikk alatt. Továbbá a menüből is eléred. Hétvégén is lesz tartalom a MinnerInstantban! 
 3. Minner Podcast – Erre azért fogsz többször kattintani az elkövetkező időszakban, mert egyszerre nem fogod meghallgatni az összeset. Már 7 anyag van fent, ami több órányi podcastot jelent. Az utolsó 3 részt már Frey Kristóffal készítettem, hogy ne csak engem hallgass, így még jobban át tudjuk számodra adni az információkat és még élvezhetőbb is. Szintén eléred a menüből.
 4. Vállalkozás ötletek: Érdemes újra átnézned a listát. Az első 40 ötletet még 2018-ban frissítettem, folyamatosan a többit is (közel 200 van). Illetve már 2019-es üzleti ötleteket is megtalálod, ismét összeállítottam az éves listát.

Miért csinálom ezt? Miért segíts?

Az elkövetkező 2-3 hétben még jobban figyelem és mérem az oldal aktivitását. Jobbá szeretném tenni az oldalt. A látogatottságot szeretném jobban megnövelni, de a fő cél az, hogy még többet látogasd a Minnert és felfedezd a jobbnál jobb tartalmakat. A cél, hogy beépüljön a napi-heti rutinodba. Látogasd az oldalt és én úgy hálálom meg, hogy még jobb és több tartalmat készítek számodra. Köszönöm, hogy olvasol!

Üdvözlettel

Milán

Több száz millió a tét! Befektető kereső show döntő. Június 21. Ez nem egy unalmas üzleti rendezvény! Kattints ide!