KezdőlapGazdaság és üzletÚjra magához tért a bitcoin

Újra magához tért a bitcoin

-

600 dollár fölé emelkedett a bitcoin árfolyama. Az elmúlt hónapokban a 400 és 500 dollár között mozgott egy bitcoin ára. A forgalom május első két hetében nagyon alacsony volt, majd újra magához tért.

Érdekes, hogy úgy tudott emelkedni az árfolyam, hogy május 25-én jött ki egy tanulmány, amiben egy ismeretlen szerző szerint csalás történt a MtGox bitcoin tőzsdénél, és ezért ment csődbe. Május elején a forgalom csökkenés annak volt köszönhető, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet figyelmeztetést tett közzé, hogy akár piramisjáték működtetésére is felhasználhatják a bitcoint, és bárki áldozatául eshet a csalóknak.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Az árfolyam most lendületben van, és a rossz hírek ellenére is emelkedik. A legtöbb bitcoin tőzsdén ez tapasztalható. Ha bitcoinnnal akarsz spekulálni vagy fizetni, legyél körültekintő, és nézz utána az adott bitcoin tőzsdének.
bitcoin_majus_vege

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek