Utat tör a technológia, Bitcoin ATM Budapesten

Ma az Anker Klubban helyezték üzembe Magyarország első bitcoin atm-jét (Kattints ide, ha nem ismered mi az a bitcoin). Jelenleg csak egyirányú tranzakciót tud, azaz bitcoint vehetünk forintert, és azt jóváirják bittárcánkban. A bitcoint a Bitstamp tőzsdén veszi az atm, így az az ár a mérvadó. Sajnos jelenleg 7%-os költséggel kell számolnunk, ennyit vonnak le tranzakiónként (ez később csökkenni fog). Akár már 2000 forintért is vehetünk bitcoint, persze töredék értékben.

Az Ankerben viszont 10% kedvezmenyt kapunk, ha bitcoinnal fizetünk, így ha csak erre használjuk meg is érheti.

A bitcoin hónapok óta stabil, és több bankár is érdeklődik utána. Az Ebay és az Amazon is figyelemmel kíséri már. Ahogy az előadók is elmondták, nem kell a maffiához kötni egyből, bár szerintem az csak stabillá teszi, mivel növeli a forgalmat.

Összefoglalva, Ankerben bitcoint vehetsz, próbáld ki, lőjj el 2000 forintot, majd igyál valamit helyben, és fizess vele. (de előtte  regisztrálj egy bitcoin pénztárcát, az is kell hozzá)

Olvasd el legutóbbi bitcoinos cikkünket is:
Visszaesett a bitcoin, érdemes figyelni

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!